1 ayda İngilizce nasıl öğrenilir?

CapsOt

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 1 ay içerisinde temel düzeyde İngilizce öğrenmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim kursa gidecek vaktim yok 7/24 çalışıyorum(tabi yazın :D) zaten kışın da okula gidiyorum. Hiç boş vaktim olmuyor. Bu yüzden video, kitap, dergi vb. önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Eğitim setleri var onlara çalış. Film ve dizi izlemek iyi gelir. Pratik yapmaya çalış. Sürekli pratik yap. Öğrendiğin bir konuyu sürekli tekrar et.

Valla en iyi yöntem pratik başka kim ne derse desin birşeye yaramaz...Dizi izlemekle , kursla dil ögrenemezsin (Kursların hepsi para tuzagı) sadece sözcük darcıgın gelişir o kadar ingilizcede bazı kavramlar Sözcüklerin oluşturdugu gibi degil... Bazı belli başlı kalıplar var...Para biriktirme imkanın varsa yurtdışına cıkmak şart...Dil dile deyicek yani...

İngilizce'de sadece yazmak mı var? Bu adam hiç mi konuşmuyacak? İsterse 10 kitap bitirsin yine de bir İngiliz ile konuşurken sap gibi kalıcaktır.

@technopol O yöntem Avrupa'da çoğu okulda yaz dönemi ödevidir, çoğu arkadaşım bu ödevi yapmaktadır. Konuşmak için en iyi yöntem ise yabancı arkadaşlar edinip, onlarla skype'da konuşmaktır. Daha sonra onlarla konuşa konuşa zaten telaffuz' un da epey gelişmiş olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı