1 ayda KPSS 70 geçilir mi?

Bilgisayaryorum

Hectopat
Şu an denemelerde 67 - 68 puan yapıyorum. Sınavım 15 Eylül'de. O tarihe kadar 70'i geçebilir miyim? 71 72 yeterlidir bana arkadaşlar kaç net daha yapmam gerekiyor?

Mesaj yazabilecek arkadaş yok mu

Son düzenleme:
Benim de aynı bende OÖ KPSS'ye gireceğim çok büyük eşeklik yapıp hiç bir denemeye felan girmedim ders de çalışmadım daha gecen hafta 1 tanesine girdim 68 aldım gerçek sınavda 70 üzeri puan almam için kaç net felan onları öğrenmeye çalışıyorum da çoğu kişi deneme de nere de yanlışın varsa ona çalış diyor klasik işte bakalım inşallah alırız

Benim de aynı bende OÖ KPSS'ye gireceğim çok büyük eşeklik yapıp hiç bir denemeye felan girmedim ders de çalışmadım daha gecen hafta 1 tanesine girdim 68 aldım gerçek sınavda 70 üzeri puan almam için kaç net felan onları öğrenmeye çalışıyorum da çoğu kişi deneme de nere de yanlışın varsa ona çalış diyor klasik işte bakalım inşallah alırız
Şuan neye çalışıyorsun? Hızlı net getiren konuları araştırdin mi ben biraz araştırdım senin de bilgin varsa bilgi paylaşımı yapalım su 70 i gecelim

kanka hızlı net getiren konuları araştırmadım ama sen diyince mantıklı geldi araştıracam, ben deneme de hangi konularda yanlışım varsa onların üzerine duruyorum ama ezber olanların mesala benim Türkçe de eksiğim dil bilgisi ile sözel mantık iki konudan toplam neredeyse 10 soru çıkıyor şuan dil bilgisi ezber bi konu olduğu için onda yavaş yavaş doğru çıkartmaya başladım sözel mantık ise hem soru bankasından hem internetten soru çözerek halletmeye çalışıyorum ve onda da doğru sayım yükseldi
Bu ikisinden sonra coğrafya ve vatandaşlık konularına bakacam eğer zamanım kalırsa tarihe bakacam tarihin konuları çok uzun olduğu için ona fazla bakmayacam ne kadar çıkartabilirsem o kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı