9 eksiğiniz varsa 1 ay değil 10 Ay'da bile
Neden.
Son düzenleme:
9 eksiğiniz varsa 1 ay değil 10 Ay'da bile
Biraz mübalağa yaptım ama Tyt sürekli tekrar yapmayı gerektiren bir sinav, bir ayda konuları bitirseniz bile sürekli pratik yapmak gerekiyor.Neden.
Biraz mübalağa yaptım ama TYT sürekli tekrar yapmayı gerektiren bir sinav, bir ayda konuları bitirseniz bile sürekli pratik yapmak gerekiyor.
TYT bitmez… Ancak diğerlerinin önüne geçecek taktiklerle kendini ileri atabilirsin.1 ay içinde TYT biter mi? 11'e geçiyorum, erkenden konuları bitirip deneme çözmek istiyorum. Problem eksiğim var ve 9 hakkında çok şey hatırlamıyorum. Üçgenlerde eksiğim var, kimya yapamıyorum. Yetişir mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum.
Yok ben misali örnek verdim hani ağırlık vermesi gereken ders hangisi diye. Tabi ki de ben de hiçbir zaman 5 farklı dersi aynı gün çalışmadım. Onun yerine max 2 veya 3 ders çalışıp haftaya bölebilir. Demek istediğim geometri dururken oturup full fen çalışmasın. Okul başlamadan geometri ve matematiği halletsin ki trigonometride zorluk çekmesin. Fen okul dönemine bile kayabilecek bir ders.Ben sadece mat çalışıyorum anca 55günlük kampın 30 bilemedin 35. gününe gelirim senin dediğin imkansız hangisini algılayıcaksın.
1 ay içinde TYT biter mi? 11'e geçiyorum, erkenden konuları bitirip deneme çözmek istiyorum. Problem eksiğim var ve 9 hakkında çok şey hatırlamıyorum. Üçgenlerde eksiğim var, kimya yapamıyorum. Yetişir mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum.
Soru çok kısa olmuş detay belirtilmemiş, cevap veren hiçbir arkadaşta daha fazla bilgi istemek yerine hazır kalem cümleyi vurmuşlar. Şimdi güzel kardeşim TYT bitirmekten kastın tam olarak ne? Mesela 20 netten 50 nete mi çıkmak istiyorsun? Konuları 0'dan en sona çıkarmaya mı çalışıyorsun? Biz maalesef bunları tahmin edemiyoruz. Şu anki netlerini ve hedefini yazarsan en azından bir fikir verebiliriz. İşte şu kadar sürede şu kadar yükselirsin şu konuya ağırlık ver gibi gibi.
Yok ben misali örnek verdim hani ağırlık vermesi gereken ders hangisi diye. Tabii ki de ben de hiçbir zaman 5 farklı dersi aynı gün çalışmadım. Onun yerine Max 2 veya 3 ders çalışıp haftaya bölebilir. Demek istediğim geometri dururken oturup full fen çalışmasın. Okul başlamadan geometri ve matematiği halletsin ki trigonometride zorluk çekmesin. Fen okul dönemine bile kayabilecek bir ders.
Hedefim uzay ve uçak mühendisliği, 100 net üstü. YKS2025'te matematikten 25doğru yaptım TYT'yi bitirmekten kastım iyi bir net yapmak ve branş denemesi çözmek TYT'ye girmedim ama 10. sınıfta girdiğim denemelerde 100 sorudan 80 doğru yapıyordum hedefim sayısalı geliştirmek sosyali yapabileceğimi düşünüyorum 10. sınıfın geometrisi iyi ama üçgenleri hatırlamıyorum 10. sınıd kimyamda eksiğim var 9. sınıf fiziği hiç bilmiyorum 10. aınıf fiziğim çalışırsam iyi olur 9. sınıd matematiğide hatırlamıyoeum ama 10. sınıfta iyi temel attığımı hatırlıyorum OBP olarak 97 küsurlerdeyim yazılılara çalışıtoeum.
Kamp yapmak yerine kendim çalışmam daha vermki olmaz mı kitaptaki bilgiler ile devam etsem kamplar uzun oluyor ve daha hızlı yapabileceğimi hissediyprım geometri ve porbleö eksiğim vardı onlara çalışacağım tek korkum matematik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.