Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. Ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?
Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. Ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?
Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?
Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?
30 günde önerim, ilk 20 günde partikül matematiğin son tekrar kampını yapmanız, soru çözmek dahil. Burada illa partikül matematiğin kendi kitabını almanız gerekli demiyorum. Kendinizde zaten olan bir kazanım soru bankasını kullanabilirsiniz. Ardından son 10 gün kala kolay-orta arası bir branş denemesi çözün.
Yanlışlarınıza dönün ve gerçekten doğrusunu öğrenmek için uğraşın. Soru çözümünü izleyerek geçmeyin. 2 günde bir her denemede çıkan yanlışlarınıza bakın ve tekrar çözmeye çalışın. Başarılar.