1 ayda LGS kazanılır mı?

BERK_52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. Ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?

Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. Ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?
bakış açısı değiştirmen astrologlar gibi bir soru gördüğün zaman yorum sorusu gibi cevapla

Geçmişte çözdüğün denemeler varsa yapamadığın soruları tekrar et ve yapmaya çalış genellikle Türkiye geneli olanlarla benzer çıkıyor.

Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?

Zamanında 1 gün kala gece yarım saat inkılaba çalışmıştım onu da fullemiştim. 1 ay kala neler yapılmaz.

Son düzenleme:
Merhaba. LGS'ye bir ay kaldı tüm derslerim gayet iyi fen 3-4 Türkçe 1-2 diğer dersler fullleniyor bazen ama matematik hiç yapamıyorum, en fazla 3-4. ne yapmalıyım? Matematik hariç her şey çok iyi son 1 ay kaldı matematik yapamıyorum, ne yapmalıyım?

30 günde önerim, ilk 20 günde partikül matematiğin son tekrar kampını yapmanız, soru çözmek dahil. Burada illa partikül matematiğin kendi kitabını almanız gerekli demiyorum. Kendinizde zaten olan bir kazanım soru bankasını kullanabilirsiniz. Ardından son 10 gün kala kolay-orta arası bir branş denemesi çözün.

Önerilerim: Hız, nartest (kırmızı), ulti, av, muba.

Yanlışlarınıza dönün ve gerçekten doğrusunu öğrenmek için uğraşın. Soru çözümünü izleyerek geçmeyin. 2 günde bir her denemede çıkan yanlışlarınıza bakın ve tekrar çözmeye çalışın. Başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı