1 ayda MSÜ yetişir mi?

yasarmaching

Yoctopat
Arkadaşlar merhaba iyi günler, iş yüzünden derse çalışamamıştım. İşten ayrıldım ve 23 Şubat'a kadar MSÜ çalışmak istiyorum. Matematiğim ve Türkçe 0. Sosyal iyi durumda. Fen de 0. sizce nasıl yertiştirebilirim? Ve kanal önerisi verebilir misiniz? Video izleyip çalışacağım.

Arkadaşlar merhaba iyi günler, iş yüzünden derse çalışamamıştım. İşten ayrıldım ve 23 Şubat'a kadar MSÜ çalışmak istiyorum. Matematiğim ve Türkçe 0. Sosyal iyi durumda. Fen de 0. sizce nasıl yertiştirebilirim? Ve kanal önerisi verebilir misiniz? Video izleyip çalışacağım.
adam gibi çalışırsan 60 net civarına çıkabilirsin. türkçe denemesi çöz her gün. 25 net civarı gelir. mat konularını adam akıllı çalış çöz ilk12 konu ve problemleri 10net civarı yaparsın. Fenden ilk en çok çıkan konulara bak onlara çalış. 10 net falan yaparsın ordanda düzgün çalışırsan. Ben havacılık tutturmuştum ama basketçiydim çapraz bağ kopardım gidemedim. Umarım sen istediğini kazanırsın.

adam gibi çalışırsan 60 net civarına çıkabilirsin. türkçe denemesi çöz her gün. 25 net civarı gelir. mat konularını adam akıllı çalış çöz ilk12 konu ve problemleri 10net civarı yaparsın. Fenden ilk en çok çıkan konulara bak onlara çalış. 10 net falan yaparsın ordanda düzgün çalışırsan. Ben havacılık tutturmuştum ama basketçiydim çapraz bağ kopardım gidemedim. Umarım sen istediğini kazanırsın.
reis astsubaylık istiyorum genel 264 puanmış geçen yıl girdim 230 almıstım sosyalim iyi matematiğim cok ama cok kötü türkçemde aynı sekilde kötü fenden zaten dedigin gibi yapıcam sence astsubaylık tutar mı be

Reis astsubaylık istiyorum genel 264 puanmış geçen yıl girdim 230 almıstım sosyalim iyi matematiğim cok ama cok kötü türkçemde aynı sekilde kötü fenden zaten dedigin gibi yapacağım sence astsubaylık tutar mı be.

Vallahi hocam tek çaren oturup çalışmak. 1 buçuk ay sık dişini. Dediğim gibi türkçeden deneme çöz her gün ama bıkmadan hatta Bilgi Sarmal Türkçe denemesi alabilirsin. Matematikten mert hoca izle o sıfırdan anlatır. Sen düzgün çalış olur neden olmasın. Matematikten günde 1 test bile olsun dinlediğin konudan çöz, çözmeye çalış yapamıyorsan çözümünü izle. Sınavdan sonra yaz buraya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay net getirebilecek yerlere odaklanın. Türkçe için her gün paragraf çözüp dil bilgisi çalışmaya başlayın. Fen için sözel olan kısımları aradan çıkarabilirsin genelde ilk konular hep basit ve çıkan yerlerden oluyor. Matematik için ilk 12 konuyu öncelikli taraman gerekiyor yoksa problemlerde zorlanırsın 3 haftada ilerleyebildiğin kadar ilerle. Sosyalde iyiymişsiniz zaten. Son bir hafta içinde de çıkmış soruları tararsınız. Türkçeden 30-35 sosyalde 15-20 matematikden ve fenden 5-10 yaptıgınızı varsayarsakmin 60 net rahat olacaktır

reis nasıl o kadar yapabiliyorsun 0 temel ile geleblir miyin o netlere
Valla Eylülden beri düzenli çalışıyorum ben. Başladığımda 35-37 netlerdeydim daha yeni yeni bu netlere gelebildim. Bunun bi taktiği veya kısa yolu maalesef ki yok gibi gözüküyor. Youtube da MSÜ de en çok nerelerden soru geldiğini söyleyenler var. Orada söylenen konulara baksan bir şeyler yapabilirsin belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı