Hocam 5 net falan artmasını istiyorum. Pek çalışma azmim yok maalesef...YKS tanrılarına dua etmeye başla. Çalışma azmine bağlı o yüzden bir şey diyemem fakat çok arttıracağını sanmıyorum.
Zor denemelerde 35'e kadar düşüyorum. Kolay da ise 60'ı zorladığım bile oluyor. Tamamen zorluk seviyesiyle ilgili.TYT ne kadar uçuk bir nete sahip öyle? 35-55.35 net ile 300-400k civarı gelirken 55 net ile 200k civarı geliyor. Bence sen net sayına karar ver önce arada çok fark var.
Anlıyorum hocam şimdi havalar da yavaştan sıcaklıyor ve bu nemde ders çalışmak biraz işkence, yani benim için öyleydi en azından. Sen yine de elinden geleni yap, son 1 ayın kalmış zaten boşa stres yapma.Hocam 5 net falan artmasını istiyorum. Pek çalışma azmim yok maalesef...
Aynen hocam haklısınız. Bu 1 ay ders çalışmayıp başka şeyler yapacak değilim en azından denerim olmazsa seneye artık ne yapalım lise boyunca hiç çalışmamışım.Anlıyorum hocam şimdi havalar da yavaştan sıcaklıyor ve bu nemde ders çalışmak biraz işkence, yani benim için öyleydi en azından. Sen yine de elinden geleni yap, son 1 ayın kalmış zaten boşa stres yapma.
Paragraf çözüyorum da problemlerde 12 soruluk testte 1-2 soru anca çözebiliyorum.Her gün paragraf problem çöz anca öyle arttırırsın.
1 ay düzenli çöz en azından soruları anlama sürende biraz artış olur yani daha az sürede anlarsın soruları.Paragraf çözüyorum da problemlerde 12 soruluk testte 1-2 soru anca çözebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.