Merhaba, aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.65100905
Bizim kutu takılalı 1 haftayı geçti kurulum için aramadılar bakabilir misiniz? 65258455Merhaba, aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
Merhaba, aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.Bizim kutu takılalı 1 haftayı geçti kurulum için aramadılar bakabilir misiniz? 65258455
Hocam sizde dahil 20 gündür ekibinize öncelik verdi görüştüğüm tüm türknet destek birimindekiler.20 gündür önceliğim sağlanamadı ve iletişime de geçilmedi...Sürekli insanların gazını almak için öncelik verildi deyip duruyorsunuz.Ortada bir öncelik vs yok,buna inanan var mı cidden?Merhaba, aktivasyon ekibimize işlemlerinizin önceliği için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.