Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alerji falan olabilir, eczaneye gidip de bir burun fısfısı al burun tıkanıklığını geçirir en azından. Doktora git tekrardan doktorada söyle burun fısfısı istediğini.
Burun fısfısı kullanıyorum, yıllardır hiçbir etkisini görmem hasta olduğumda. Alerji olduğunu da düşünmüyorum, hem doktor demedi hem de çok az alerjisi olan biriyim.
Yüksek ihtimalle alerji (sen doktora söyle bu durumu tekrar benim tanı koyma gibi ne bir yetkim ne de bir yeterliliğim yok.) 1 aydır sürekli tükettiğin, maruz kaldığın bir şey olabilir bu. Polen, toz, çamaşır suyu, ve daha sayılamayacak kadar çok çeşit ihtimal var, soba varsa dumanında kaynaklı olabilir, çeşme suyunuzdaki maddelerden, katkılardan olabilir mesela... Akar dışkısı/artığı (1 gram toz tanesinde yaklaşık 17 bin akar bulunur, yatakta, kanepede halıda bolca bulunur bu zararsız, artık evlerimizin ve haliyle bizim bir parçası olmuş arkadaş. En zoru O, ha bire temizlik ve bol bol havalandırma ister, ayrıca araştırınca vs. huylandıysan, bizim belki milyonlarca yıldır yaşayan mini mini dostlarımız diye tekrar ediyorum, tıpkı bakteriler vb. gibi üstelik bilimsel olarak artıklarının alerji yapabilmesi haricinde bilinen hiçbir zararı yok.), egzoz gazı... Ama başta bahsettiklerim en genel olanlar; diğer sayılamayacak kadar çok diye nitelediklerim yok on binde yok yüz binde falan.
Not: Şifayı yalnız Allah C.C. Den bekle ve iste, ondan başka bir şeyden beklemek şirktir ve yalnıştır.
Takıldığın noktaları sorabilir ve araştırabilirsin