1 ayın hızlı geçmesi için ne yapılabilir?

480164

Hectopat
Merhaba, 1 ayın hızlı geçmesi için hangi şeyleri öneririsiniz? Sevdiğim şey oyun oynamak. Oyun tavsiyeside verebilirsiniz ama korku ve silah türü sevmiyorum.

Twitch'te takılın. RR, Elraenn falan çok sarıyor. Günde 5-6 saat öyle geçer gerisinde de oyun oynarsınız.

Bu aralar indirimden aldığım Batman Arkham serisini oynuyorum. İndirimden dolayı bütün seri çok ucuza geldi. 15 lira falandı sanırım. Bi' bakabilirsiniz.

Dizi de izleyebilirsiniz. İzlemediyseniz Disney+'taki Joker dizisi çok iyiydi.

Merhaba, 1 ayın hızlı geçmesi için hangi şeyleri öneririsiniz? Sevdiğim şey oyun oynamak. Oyun tavsiyeside verebilirsiniz ama korku ve silah türü sevmiyorum.
Zamanı eğlenerek geçirmen gerek. Sevdiğin oyunları oyna özellikle hikayeli oyunlar tavsiye ederim. Arkadaşlarınla oynarsan birde daha iyi olur. Stardew Valley, minecraft gibi oyunlar sarar. Hep bilgisayarda durman olmaz ama sağlık açısından. Onun dışında baska eğlendiğin aktiviteler yap, dışarıda gez, arkadaşlarınla buluş beraber biryerleri gezin yada spor yapın(basketbol futbol vb) İstersen bir diziye de başlayabilirsin.

Twitch'te takılın. Rr, elraenn falan çok sarıyor. Günde 5-6 saat öyle geçer gerisinde de oyun oynarsınız.

Bu aralar indirimden aldığım Batman Arkham serisini oynuyorum. İndirimden dolayı bütün seri çok ucuza geldi. 15 lira falandı sanırım. Bi' bakabilirsiniz.

Hocam süper kahramanları ilgi duyduğum için bakabilirim.

Zamanı eğlenerek geçirmen gerek. Sevdiğin oyunları oyna özellikle hikayeli oyunlar tavsiye ederim. Arkadaşlarınla oynarsan bir de daha iyi olur. Stardew Valley, Minecraft gibi oyunlar sarar. Hep bilgisayarda durman olmaz ama sağlık açısından. Onun dışında baska eğlendiğin aktiviteler yap, dışarıda gez, arkadaşlarınla buluş beraber bir yerleri gezin ya da spor yapın(basketbol futbol vb) istersen bir diziye de başlayabilirsin.

Hocam zaten 1-2 hafta falan Ankara'da kalacağız. Orada gezeceğiz dışarıda. Yani Ankara'ya gideceğiz ev yapılırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı