1 Aylığına yokum. Görüşürüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Arkadaşlar 9. sınıftayım ilk dönem biraz fazla düştüm PC'ye 8 zayıf vardı. 0 yoktu ama hepsi 1'di. Gece 5-6'da yatmalar vs. Bu dönem yaz tatilini iyi geçirmek istiyorum ve kalmak istemiyorum. Facebook hesabımı silicem. Burak Alkan'dan rica edicem 1 ay ceza versin. Derslerime çok çalışmalıyım. Şurada 1 ay var dişimi sıkmam gereken. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin. Saygısızlık yaptıysam ergenliğime verin. Esen kalın... ( Çok mu antika oldu? )

Bizde on saat görürdük günde. Beş saat olduğu zamanlar bayram ederdik bir günde olsa.
Lise birde dört mü üç mü hatırlayamadım? O kadar zayıfım vardı.

Bizde 4 zayıfı olan kalır. 3 zayıf geçer. 10. sınıfın 2. döneminin başında zayıf olan tüm derslerini vermek zorundasın. Veremezsen lise 4 bitti diyelim. Diploma alamıyorsun.

- - - Güncellendi - - -

Sizde sabahçı-öğlenci diye bir şey mi var ? Zira biz de günde 8, 9 saat ders görüyoruz. En geç 5:30'da evde oluyorum.

Evet öğlenciyim ben. Okul 3500 kişi civarı. Yılın başında 3750'den fazlaydık azaldı zamanla.

Geçen sene yani 9. sınıfta benim 1'im yoktu galiba. 2-3-4-5 vardı. Ortalamam hep 66-67-68 oluyor ve teşekkürü kaçırıyordum.
Bu sene çok fena geriledim, belkide gözlerim yüzündendir. Ama bu sene 1-2 tane falan 1 gelir büyük ihtimalle.

Hocalar düzgün anlatsa kendim yapamasam eyvallah kendi salaklığım der geçerim de işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…