1 Aylığına yokum. Görüşürüz.

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.606
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Arkadaşlar 9. sınıftayım ilk dönem biraz fazla düştüm PC'ye 8 zayıf vardı. 0 yoktu ama hepsi 1'di. Gece 5-6'da yatmalar vs. Bu dönem yaz tatilini iyi geçirmek istiyorum ve kalmak istemiyorum. Facebook hesabımı silicem. Burak Alkan'dan rica edicem 1 ay ceza versin. Derslerime çok çalışmalıyım. Şurada 1 ay var dişimi sıkmam gereken. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin. Saygısızlık yaptıysam ergenliğime verin. Esen kalın... ( Çok mu antika oldu? :D )

Bizde on saat görürdük günde. Beş saat olduğu zamanlar bayram ederdik bir günde olsa.
Lise birde dört mü üç mü hatırlayamadım? O kadar zayıfım vardı.

Bizde 4 zayıfı olan kalır. 3 zayıf geçer. 10. sınıfın 2. döneminin başında zayıf olan tüm derslerini vermek zorundasın. Veremezsen lise 4 bitti diyelim. Diploma alamıyorsun.

- - - Güncellendi - - -

Sizde sabahçı-öğlenci diye bir şey mi var ? Zira biz de günde 8, 9 saat ders görüyoruz. En geç 5:30'da evde oluyorum. :D

Evet öğlenciyim ben. Okul 3500 kişi civarı. Yılın başında 3750'den fazlaydık azaldı zamanla.

Geçen sene yani 9. sınıfta benim 1'im yoktu galiba. 2-3-4-5 vardı. Ortalamam hep 66-67-68 oluyor ve teşekkürü kaçırıyordum.
Bu sene çok fena geriledim, belkide gözlerim yüzündendir. Ama bu sene 1-2 tane falan 1 gelir büyük ihtimalle.

Hocalar düzgün anlatsa kendim yapamasam eyvallah kendi salaklığım der geçerim de işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı