Çözüldü 1 aylık bilgisayar görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trickester

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 gb ddr 1600 mhz ram i7 3770 işlemci rx 590 se ekran kartı
RAM
8x2 1600 mhz
Ekran kartı
Rx 590 se
Anakart
Gigabyte ga-b75m d2v
İşlemci
İ7 3770
Merhaba. Ben bilgisayarimi yaklasik 1 ay kullanamadim sonra geldigimde Power tusuna bastigimda bilgisayar açılıp kapaniyor açılıp kapaniyor. Neden boyle oldu anlamadim ne yapabilirim?

Çözüm
Evet dönüştürücü ile ama donusturucuyu test etmek icin onboarda takiyorum goruntu veriyor.
Sorun dönüştürücüde. Rx 590, 580, 570 gibi kartlara aktif dönüştürücü bağlaman gerekiyor. Onu bile bağlasan görüntü vermeyebiliyor. Kartın çalışıyor. Ama dönüştürücün o kartta çalışmıyor.
PSU'nun 12V maksimum çıkışı kaç? Bios pilini bir söküp tekrar tak.

RAM'lerin yerini değiştir. Tek tek iki slota da tak. Bios pilini en baştan sök. Ekran kartını çıkart öyle de görüntü almaya çalış.

PSU'nun 12v maksimum çıkışı kaç? BIOS pilini bir söküp tekrar tak.

456 galiba.

Pili çıkarıp denedim bir de ekran akrtini çıkarıp onboarddan goruntu alabiliyorum ama once reset atiyor sonra goruntu geliyor.

Pili çıkarıp denedim bir de ekran akrtini çıkarıp onboarddan goruntu alabiliyorum ama once reset atiyor sonra goruntu geliyor.

RAM'lerin yerini değiştir. Tek tek iki slota da tak. BIOS pilini en baştan sök. Ekran kartını çıkart öyle de görüntü almaya çalış.

Ekran kartini cikarinca goruntu aliyorum ama once reset atiyor sonra goruntu geliyor.

456 galiba.

Ekran kartini cikarinca goruntu aliyorum ama once reset atiyor sonra goruntu geliyor.
Rx 590 stabil bir kart değil. Güç tüketimi olarak da aşırı güç tüketiyor. Kartı satabiliyorsan satıp kendine bir 2060 çekmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı