1 aylık RTX 4060 Mobile laptopta performans düştü

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Laptop daha tam 1 aylik bile degil, bir hafta önce de yasamistim, Control paneldeki ayarlari degistirerek düzelmisti. Ama tekrar oyunlarda performans düsüsü yasiyorum.

RTX 4060 8 GB VRAM (105W)
i7-12650h
16 GB RAM

Cyberpunk'ta normalde aldigim FPS: RTX kapali, DLSS ve frame generation acik 120FPS.

CS:GO: 300-400FPS

Fortnite: 150-170FPS

Şu an aldigim FPS'ler:
Cyberpunk: Burada cok grip RTX acik 70, kapali 70, DLSS kapali gene 70. MSI Afterburner'la da test ettim ayni.

CS:GO: şu an 100 FPS bile düzgünce alamiyorum.

Fortnite: 50-60 FPS'lerde geziyor. FPS sinirlandirma yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CoD Warzone: 50FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sürücüleriniz güncel mi? Laptop performans modunda mı?

Sürücüleriniz güncel mi? Laptop performans modunda mı?
Sürücüler güncel, bahsettiginiz performans modu ocntrol paneldekiyse evet.

Zaten bir anda oldu. Geceleyin oynayip kapattim, sonraki gün girdigimde düsmüstü.
günlerdir düzeltemedim.

Sürücüler güncel, bahsettiginiz performans modu ocntrol paneldekiyse evet.
Eki Görüntüle 1771311
Öncelikle 4060 kullanıyorsunuz ve hala görüntüyü neden kötüleştirmeye çalışıyorsunuz? neyse konumuz o değil laptopun kendi yazılımından performans moduna geçirin mesela benim ki böyle:

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-08_155645423.png
    219 KB · Görüntüleme: 86
Öncelikle 4060 kullanıyorsunuz ve hala görüntüyü neden kötüleştirmeye çalışıyorsunuz? neyse konumuz o değil laptopun kendi yazılımından performans moduna geçirin mesela benim ki böyle:
control panelde, Performans a almayinca cok daha kötü fps aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…