İşlemcim 80 derecelere çıkmaya başlayınca şüphelenip macunu kontrol ettim. Neredeyse yok olmuş ve çok kötü durumdaydı. Bundan 2 ay önce yine değiştirdim, ondan önce de 9 ay önce değiştirmiştim. Sebebi ne olabilir, macun işlevini yitirmiş olabilir mi? Kullandığım marka Arctic MX-4 (CPU: R7 7800X3D & MSI 360mm).
Önceden termal macunun yanında gelen aparat ile sürüyordum onu kaybettiğim için çay kaşığıyla yaydım ne kadar yaysam fazlalıkları alsam da böyle gözüküyor
Önceden termal macunun yanında gelen aparat ile sürüyordum onu kaybettiğim için çay kaşığıyla yaydım ne kadar yaysam fazlalıkları alsam da böyle gözüküyor
Değiştireceğim, macun gelene kadar sadece idarelik sürdüm şu anlık. Direkt link atarak macun önerebilirseniz sevinirim, yanlış almayayım. Ayrıca yaymak içinde kullanışlı bir şeye ihtiyacım var.
Değiştireceğim, macun gelene kadar sadece idarelik sürdüm şu anlık. Direkt link atarak macun önerebilirseniz sevinirim, yanlış almayayım. Ayrıca yaymak içinde kullanışlı bir şeye ihtiyacım var.
İşlemci fanini taktiginiz zaman zaten yayilacak daha cok önerim nohut tanesi büyüklüğünde islemcinin ortasina sıkıp fani takmak zaten işlemci fani onu yayacaktir
İşlemci fanini taktiginiz zaman zaten yayilacak daha cok önerim nohut tanesi büyüklüğünde islemcinin ortasina sıkıp fani takmak zaten işlemci fani onu yayacaktir
Nohut/bezelye tanesi kadar sıktıktan sonra varsa plastik spatula yoksa kredi kartı veya benzeri bir araçla yayın. Ya da macunu damlattıktan sonra yaymadan soğutucu bloğu üzerine koyup ufak hareketlerle sağa sola oynatın ama artık bloğu kaldırmayın, öylece vidalayın. Çay kaşığı çok da eşit bir yayılım sağlamaz.