Link hatalı hocam.3 aylık Game Pass şeklinde devam ediyor. Tek problem sadece yeni hesaplarda kullanılabilir olması.
Satılık: 3 aylık Game Pass PC kodu 73₺
3 aylık Xbox Game Pass PC 75₺ Konu günceldir. Temmuz 2024 itibariyle satışlar halen devam ediyor. Bu kodları eğer hesabınızda daha önceden üyelik aldıysanız veya kod kullandıysanız KULLANAMAZSINIZ. Kesinlikle daha önce kod kullanılmamış ya da yeni hesap olmalı! Kodu etkinleştirmek için kart...www.technopat.net
Konu onay aşamasında şuan. Onaylandığında görüntülenebilir ancak en rekabetçi en uygun fiyatı bulacağınızın garantisini veriyorumLink hatalı hocam.
50 liraya 3 ay ultimate yok zaten kod olarak. Hiçbir sitede bulamadım, alırım. Ea de içeriyor değil mi?Konu onay aşamasında şuan. Onaylandığında görüntülenebilir ancak en rekabetçi en uygun fiyatı bulacağınızın garantisini veriyorum![]()
50TL değil maalesef, geliş fiyatının bile altında kalıyor 50TL :/ Her zamanki gibi geliş fiyatına %1 kâr ekledim. 75 TL diyebilirim.50 liraya 3 ay ultimate yok zaten kod olarak. Hiçbir sitede bulamadım, alırım. Ea de içeriyor değil mi?
Yine iyi hocam.50TL değil maalesef, geliş fiyatının bile altında kalıyor 50TL :/ Her zamanki gibi geliş fiyatına %1 kâr ekledim. 75 TL diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.