1 bilgisayarı 2 farklı sistem gibi kullanmanın yolu var mı?

sigmoid

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar sistemleri yeterince güçlendi. Birçok işin altından kalkabiliyor. Bilgisayara 3 monitör bağladım. Tek sorunum ben çalışırken oğlumun gelip bilgisayar oynamak istemesi. Gamepad ile oynarken kısmen olsa da ben işime devam ederken oyun oynayabiliyor. Sadece mouse bazı oyunlarda zorluk çıkartıyor.
Amacım tek kasaya çift klavye çift mouse takarak o bir ekranda kendi kendine takılırken bende diğer ekranda ofis programları ve internette işimi yapmak istiyorum. Bunun bir yolu yordamı çözümü var mıdır?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bunu bilgisayarınızı workstation'a çevirerek çoklu kullanım multi-usage haline getirerek yapabilirsiniz, ancak bu konuda bilgi sahibi olmadığım için başka birinin size yardımcı olması gerekiyor.

Bilgisayar sistemleri yeterince güçlendi. Birçok işin altından kalkabiliyor. Bilgisayara 3 monitör bağladım. Tek sorunum ben çalışırken oğlumun gelip bilgisayar oynamak istemesi. Gamepad ile oynarken kısmen olsa da ben işime devam ederken oyun oynayabiliyor. Sadece mouse bazı oyunlarda zorluk çıkartıyor.
Amacım tek kasaya çift klavye çift mouse takarak o bir ekranda kendi kendine takılırken bende diğer ekranda ofis programları ve internette işimi yapmak istiyorum. Bunun bir yolu yordamı çözümü var mıdır?

Teşekkür ederim.

Mousemux diye bir uygulama bunu yapıyormuş. Hatta 2 den fazla mouse ve klavyeyi aynı anda bağlamanızı sağlıyor ve farklı ekranlarda farklı uygulamaları kullanabiliyorsunuz.

Ücretsiz versiyonunda 2 saat kullanım limiti ve 2 cihaz sınırı var ama sizin için yeterli olabilir denemekten zarar gelmez.

chatgpt ye sordum. Önerisi ile ASTER multiseat trial kurdum. Şuan test ediyorum. Bir bilgisayara 2 klavye 2 mouse 2 monitör takarak sanki her biri farklı bilgisayar gibi kullanıyorum. Sadece şu an aynı anda iki steam ve epicgames açmayı çözemedim. Aynı oyunu ikisindede açabilir ve multiplayer oynayabilirsem tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı