SherlockK6
Decapat
5 gündür 1000-1300 kalori arası alıyorum, yarın cheat day yapmayı düşünüyorum ama sadece 6 saat sürecek şekilde sabah 6.00'dan 12.00'ye kadar. Sizce yapmalı mıyım?
Hocam önemli olan ne kadar kalori aldığınız, hangi saatler arası yediğiniz değil. 1000-1300 kcal da aşırı az. Kalori açığını daha az tutmalısınız. Hem psikolojik olarka daha iyi hem de kas kaybetmezsiniz.5 gündür 1000-1300 kalori arası alıyorum, yarın cheat day yapmayı düşünüyorum ama sadece 6 saat sürecek şekilde sabah 6.00'dan 12.00'ye kadar. Sizce yapmalı mıyım?
Arkadaşın kilosunu vs. bilmiyoruz. 75 kilo olduğum bir dönem ben de maksimum 1500 kalori besleniyordum, temiz beslenirseniz yeterli olabiliyor. Konuya gelirsek cheat day bence saçma bir olgu, cheat meal yapılmalı. Yoksa hafta boyu kaloriden kıstığınız birkaç günü tek günle heba edebiliyorsunuz. Canınızın çektiğini yiyin fakat kalori hesabına yine dikkat edin.Hocam önemli olan ne kadar kalori aldığınız, hangi saatler arası yediğiniz değil. 1000-1300 kcal da aşırı az. Kalori açığını daha az tutmalısınız. Hem psikolojik olarka daha iyi hem de kas kaybetmezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.