1 dal sigara bile bağımlılık yapar mı?

318177

Hectopat
Selam arkadaşlar, sadece 1 dal sıgara denemek istiyorum. Tadını merak ediyorum fakat bağımlı olup her gün 27,50 TL vermekten korkuyorum.
Sizce 1 dal sıgara bağımlı yapar mı?

Kişiden kişiye değişir. Ben yapmayacağını düşünüyorum. 1 taneden ne olabilir ki? Zaten ilk defa içecekseniz tadını beğenmeyeceksinizdir dolayısıyla bir daha içmezsiniz, bağımlı olmazsınız yani.

Kişiden kişiye değişir. Ben yapmayacağını düşünüyorum. 1 taneden ne olabilir ki? Zaten ilk defa içecekseniz tadını beğenmeyeceksinizdir dolayısıyla bir daha içmezsiniz, bağımlı olmazsınız yani.
Sigaranın bağımlılık yapmasının sebebi tadı değil, kandaki nikotin oranını yükselterek vücudun ona daha fazla ihtiyaç hissetmesidir.

Selam arkadaşlar, sadece 1 dal sıgara denemek istiyorum. Tadını merak ediyorum fakat bağımlı olup her gün 27,50 TL vermekten korkuyorum.
Sizce 1 dal sıgara bağımlı yapar mı?

Yapar kendim önceden hiç denememiştim arkadaşlar içiyordu bende merak edip bir dal vermelerini istedim sigarayı yakıp içtim ve bitince bir daha içmek istedim ama sonra daha içmedim yoksa içseydim bağımlısı olurdum.

Parliament yaklaşık 25TL iken bende merak edip deneme amaçla almıştım, 3-4 dal içip geri kalanları arkadaşlarıma vermiştim. Ben gibi denemek için alıp bağımlısı olan arkadaşlarım var. Kısaca kişiden kişiye göre değişir fakat dediğim gibi bende bağımlılık gibi bir sorun olmamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı