Hayır 4 saatlik bir ders ve ortlamam 65 flanEğer 8-9 saatlik bölüm dersi ise sorumlu geçersin yoksa ortalama 50 üstü ise ortalamadan geçersin.
Peki 10 sınıf düz liseye geçince ne oluyor yine sorumluluk vermem gerekirmi zaten o okuldan mezun olmayacağım.Reis girmen gerekir şöyle o dersin sorumluluğuna giriyorsun sadece girmesende 12 sınıfa kadar hakkın oluyor
Bende geçen sene kaldım sorumluya girdim, mesleki derslerden kalırsan sorumlu.Selam millet, ben lise 1, meslek lisesi bilişim bölümü öğrencisiyim, bölüm derslerinden programa temellerinden kalıyorum ve bu ders de baraj ders değil, sadece bölüm dersi, ben şimdi sorumlulukları sınavına girmem gerekiyor mu?
Peki sorumluluk sınavı ne zaman oluyor ne kadarBende geçen sene kaldım sorumluya girdim, mesleki derslerden kalırsan sorumlu.
Okullar başladığı zamanlar sanırım duyuru yaparlar.Peki sorumluluk sınavı ne zaman oluyor ne kadar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.