Değiştirirsin niye değiştiremeyesinki ama kontenjan vs. durumu öyle bir şey oluyor mu onu bilmiyorum.EA'dan sayisala gecmeyi planliyorum fakat 1. donem 1. yazililari olduk. Mumkun mu alan degistirmem?
Hocam değiştirme nasıl yok basbaya var sen EA yapmak istemiyorsundur veyahut sayısal yapamıyorsundur seni o gitmek istediğin sınıfa alırlar olur biter senin arkadaşının aslında geçmiş çoktan yani belki insiyatife göre değiştirebilirlerdi ama kendisi istememiş ayrıca senin arkadaşın sadece sınava yönelik değiştirmiş konudaki arkadaş sanırım sayısal sınıfına geçmek istiyor direk.Alan değiştirme diye bir şey yok ki, benim zamanımda arkadaşım 12.sınıfın Ekim'inde sayısaldan EA geçip ilk bine girdi. Bu tamamen senlik bir şey.
Hocam değiştirme nasıl yok basbaya var sen EA yapmak istemiyorsundur veyahut sayısal yapamıyorsundur seni o gitmek istediğin sınıfa alırlar olur biter senin arkadaşının aslında geçmiş çoktan yani belki insiyatife göre değiştirebilirlerdi ama kendisi istememiş ayrıca senin arkadaşın sadece sınava yönelik değiştirmiş konudaki arkadaş sanırım sayısal sınıfına geçmek istiyor direk.
Fen bilimlerini bende bilmiyorum hocam ben Anadolu lisesi mezunuyum bizde dil, EA, ve sayısal vardı hani değiştirebiliyordun ama yukarıda dediğim gibi kontenjan gibi bir şey var mı veyahut müdür yardımcısı falan böyle bir şeye izin veriyor mu okuldan okula değişir.Hocam belirttiğim gibi fen lisesinde okuduğum için sınıf muhabbeti yoktu tüm sınıflar sayısal dersi alıyordu. Anadolu'da veya öbür liselerde nasıl bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.