1. dönem 2. sınavlara girmeden açık liseye geçmek sorun olur mu?

İsa öztaş

Decapat
Daha fazla  
Selam. 12. sınıfım. Dershanedeki hocalar sınıfta bu sene kalmak yok dedi. Bende okul yerine cogu zaman dershaneye gittim. Devamsızlıgım 33 gun oldugunda da okul annemi cagırmıs "Ya sınıfta kalacak ya da acıga gececek" diye ve ben 1. dönem 2 sınavlarına girmedim. Bugün bir şeyler imzalatıp not durumu özetleyecek 2 adet belge verip bununla kaymakamlıga gidip acık liseye kayıt olacaksınız dedi. Ayın 7'sinde acılacak sanırım kayıtlar. Her neyse benım sorunum su: 1. dönem 2 sınavlarına girmedim. Bir sorun olur mu? Girme sansım var mı?

Açık liseye geçebilirsin fakat OBP açısından sorun oluşturabilir. Sonuçta 2. yazılılar da e-Okul sistemine giriliyor ve ilgili dersinin belli bir ortalaması oluyor.

Açık liseye geçebilirsin fakat OBP açısından sorun oluşturabilir. Sonuçta 2. yazılılar da e-Okul sistemine giriliyor ve ilgili dersinin belli bir ortalaması oluyor.
merhaba bir sorum var 11. sinifim ve 2. donem kayitlari acildigi gibi acik lise icin okuluma gidip gerekli belgeleri alip kaymakamliga gidip kayit yaptiricam fakat 2. donem sinavlarina girmemem bir sorun teskil eder mi girmesem de yine de acik liseye gecis yapabilir miyim?

merhaba 11. sınıfım ve acik lise kayitlari sanirim 7 ocak'ta baslicakmis 2. sinavlarim da basladi fakat 2. sinavlara girmeden acik liseye kaydimi yaptirabilir miyim bir sorun olusturur mu sinavlara girmemem

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı