İlk olarak aşırı fazla rekabetçi oyun oynuyorum aklımda Aula F75 ve W60 var W60'a daha yatkinim. Ama sizin tavsiyeleriniz neler olur?
İlk olarak aşırı fazla rekabetçi oyun oynuyorum aklımda Aula F75 ve W60 var W60'a daha yatkinim. Ama sizin tavsiyeleriniz neler olur?
neden w60 yerine bu peki hocamEğer sırf rekabetçi oynuyorsan bu. Bana kalırsa manyetiklerin mekaniklerden bir üstünlüğü yok.![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Neden W60 yerine bu peki hocam
ya 1 2 aydır klavye araştırıyorum ve aşırı w60 ile ace60 arasındayım çoğu kisi ace60 in pcb ve kasa olarak daha ilerde oldugunu soylefigi için ace60 a gidiyor kafam ama içimden w60 aomak da geliyor napmaliyim sizceDaha iyi switch ve PCB'ye sahip. Kasa kalitesi daha iyi.
Kalite bakımından Ace60 üstün. W60 almak için bir sebep yok.ya 1 2 aydır klavye araştırıyorum ve aşırı w60 ile ace60 arasındayım çoğu kisi ace60 in pcb ve kasa olarak daha ilerde oldugunu soylefigi için ace60 a gidiyor kafam ama içimden w60 aomak da geliyor napmaliyim sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.