tmsensinrumeys Femtopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ocak 2023 #1 1.dönem edebiyattan kaldım 2.dönem açığa geçebilir miyim? Geçince de edebiyat açısından nasıl bir çizgi beni bekliyor?
1.dönem edebiyattan kaldım 2.dönem açığa geçebilir miyim? Geçince de edebiyat açısından nasıl bir çizgi beni bekliyor?
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 tmsensinrumeys dedi: 1.dönem edebiyattan kaldım 2.dönem açığa geçebilir miyim? Geçince de edebiyat açısından nasıl bir çizgi beni bekliyor? Genişletmek için tıkla... Ben 10.sınıf edebiyattan kalmıştım ve sorumluluğu vermedim. 12de açığa geçtim. Bir sıkıntısı olmadı. Artı 0 Eksi
tmsensinrumeys dedi: 1.dönem edebiyattan kaldım 2.dönem açığa geçebilir miyim? Geçince de edebiyat açısından nasıl bir çizgi beni bekliyor? Genişletmek için tıkla... Ben 10.sınıf edebiyattan kalmıştım ve sorumluluğu vermedim. 12de açığa geçtim. Bir sıkıntısı olmadı.