ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 reddline dedi: Hocam bize neden gelmedi? Genişletmek için tıkla... Bir karar almadan önce bu arkadaşa kağıt geliyor izin verirse MEB karar verebiliyor o yüzden. Önemli bir insan kendisi.
reddline dedi: Hocam bize neden gelmedi? Genişletmek için tıkla... Bir karar almadan önce bu arkadaşa kağıt geliyor izin verirse MEB karar verebiliyor o yüzden. Önemli bir insan kendisi.
3 392450 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #12 ahmetaltkn dedi: Bir karar almadan önce bu arkadaşa kağıt geliyor izin verirse MEB karar verebiliyor o yüzden. Önemli bir insan kendisi. Genişletmek için tıkla... Sınavlar başlayınca hatırlatırım bu komik ironiyi.
ahmetaltkn dedi: Bir karar almadan önce bu arkadaşa kağıt geliyor izin verirse MEB karar verebiliyor o yüzden. Önemli bir insan kendisi. Genişletmek için tıkla... Sınavlar başlayınca hatırlatırım bu komik ironiyi.
H h4yrettinx Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 1 Mart 2021 #13 Bende kasimda sinav olmustum. Sinav yok simdi bize.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #14 Kwak dedi: İlk dönem bütün sınavları oldum. 1 Mart'ta 2. dönemin sınavları mı olacak? Genişletmek için tıkla... Ben de oldum ve merak ediyorum.
Kwak dedi: İlk dönem bütün sınavları oldum. 1 Mart'ta 2. dönemin sınavları mı olacak? Genişletmek için tıkla... Ben de oldum ve merak ediyorum.