1 ekran kartına 2 PSU takabilir miyiz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle de olsanız bir fark yaratmaz. Asıl sorun DC tarafında olur. O da donanımların derdi artık. Sizi çarpmaz veya başka bir zarar vermez. :D

Örnek video beni benden aldı, zaten olası bir durumda PSU kaynaklı kuvvetle muhtemel kondansatör patlamaları sonucu kişinin kendisine zarar gelmeyeceğini, zarar gören tek kesimin donanımlar olacağını biliyorum. Kauçuk işin esprisiydi :D

Kısa devre normal çalışan anakarta ya da PSU'ya herhangi bir zarar verir mi?
Yani doğru kabloları birbirine bağlarsan bir şey olmaz herhalde. Ha en kötü ihtimalle ölürsün o kadar.

Kısa devre normal çalışan anakarta ya da PSU'ya herhangi bir zarar verir mi?
Kısa devre güç kaynağını anakarta bağlı olmadan düğmesi açık olduğu sürece çalıştırır. Anakarta bir PSU bağlandığı için bu işe gireceksen ikinciyi mecburen kısa devre yapman gerek.

Yapın demiyorum sadece teorik olarak olabilir diyorum. Bu işe girmek yerine ilk mesajda yazdığınız gibi 600W bir PSU alın :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı