A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 3 Kasım 2020 #1 Artık kafayı yemek üzereyim. Halen bir hamle yok!
J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #61 skyyy dedi: 7 Lira'ya sabit kalsa kafiyim... Genişletmek için tıkla... Kanka eskiden dolar/euro 5 olduğu zaman üzülürdük şimdi 5 olsun diye bekliyoruz durum gerçekten vahim kardeşim. Artı 1 Eksi
skyyy dedi: 7 Lira'ya sabit kalsa kafiyim... Genişletmek için tıkla... Kanka eskiden dolar/euro 5 olduğu zaman üzülürdük şimdi 5 olsun diye bekliyoruz durum gerçekten vahim kardeşim.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #62 King Weathers dedi: Değersiz TL değerli ekonomi demekmiş ondan müdahale etmiyorlarmış(!) Genişletmek için tıkla... Müdahale edecek kaynak da kalmadı ki zaten. Değersiz TL değersiz insan gücü demek zaten istedikleri de bu. Artı 0 Eksi
King Weathers dedi: Değersiz TL değerli ekonomi demekmiş ondan müdahale etmiyorlarmış(!) Genişletmek için tıkla... Müdahale edecek kaynak da kalmadı ki zaten. Değersiz TL değersiz insan gücü demek zaten istedikleri de bu.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 3 Kasım 2020 #63 Janissaryyyyyyy dedi: Kanka eskiden dolar/euro 5 olduğu zaman üzülürdük şimdi 5 olsun diye bekliyoruz durum gerçekten vahim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bu günleri bile mumla arayacağız... Artı 0 Eksi
Janissaryyyyyyy dedi: Kanka eskiden dolar/euro 5 olduğu zaman üzülürdük şimdi 5 olsun diye bekliyoruz durum gerçekten vahim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bu günleri bile mumla arayacağız...
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.888 Makaleler 13 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 3 Kasım 2020 #64 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaşırmadım. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaşırmadım.
3 357909 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 416 3 Kasım 2020 #65 ftftc_ dedi: Ülkede taraf tutmak kan davası gibi oldu. İnsanlar mantıklı olan şeyi seçmek yerine kendi kafasında kurduğu tarafı seçiyor. Ayrıca bunu bir tarafa yıkmamak lazım. Muhalefetinden iktidarına herkes böyle. Genişletmek için tıkla... Muhalefet iktidara gelse ve yine aynı şeyi yapsa onlardan da vazgeçerim, iyi yönetirlerse taraflarında kalırım. Artı 0 Eksi
ftftc_ dedi: Ülkede taraf tutmak kan davası gibi oldu. İnsanlar mantıklı olan şeyi seçmek yerine kendi kafasında kurduğu tarafı seçiyor. Ayrıca bunu bir tarafa yıkmamak lazım. Muhalefetinden iktidarına herkes böyle. Genişletmek için tıkla... Muhalefet iktidara gelse ve yine aynı şeyi yapsa onlardan da vazgeçerim, iyi yönetirlerse taraflarında kalırım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 3 Kasım 2020 #66 Türk Lirasından sıfır atsınlar, 1 TL eşittir 1 Euro olsun(!) Artı 0 Eksi
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #67 Ağlamak istiyorum, bir şeyler yapmak istiyorum ama elimden gelen hiçbir şey yok. Artı 0 Eksi
J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #68 skyyy dedi: Bu günleri bile mumla arayacağız... Genişletmek için tıkla... Gidişat öyle görünüyor dostum. Artı 0 Eksi
skyyy dedi: Bu günleri bile mumla arayacağız... Genişletmek için tıkla... Gidişat öyle görünüyor dostum.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Kasım 2020 #69 Bu ülke birlik beraberlik olmadıktan sonra Türk Lirası Euro ve dolar karşısında ezilmeye devam edecektir. Artı 0 Eksi
Bu ülke birlik beraberlik olmadıktan sonra Türk Lirası Euro ve dolar karşısında ezilmeye devam edecektir.
J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #70 Arda_Animations dedi: Ağlamak istiyorum, bir şeyler yapmak istiyorum ama elimden gelen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bir keyif çayı iç(!) Artı 0 Eksi
Arda_Animations dedi: Ağlamak istiyorum, bir şeyler yapmak istiyorum ama elimden gelen hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bir keyif çayı iç(!)