Halihazırda memnun olmadığım max 14mbit alabildiğim Superonline aboneliğim mevcut. Yanına TurkNet satın aldım onu ankastre kutusuna kadar bağladıklarını belirttiler. Baktığımda 2 ucu açık kablo Turknet ve bilgiler falan yazıyordu. Benim telefon ve internet kutum şekildeki gibi hat çekili olanda Superonline mevcut ben kullanılamayan sokete yeni hat çektirip ona da Turknet'in verdiği 2 kabloya bağlatıp kullanmam gerekli değil mi ?
Ikisini aynı anda açık tutacaksanız bina ankestresinden evinize bir kablolama yaptırıp ankestrede birleştirip kullanmanız gerekiyor. TTNet'i kapatacaksanız onun mevcut kablosunu TTNet'ten söküp Türknet hattına da bağlamanız aynı işi görür.
Babam elektrikçiye para mı veririm ben diyip girişti yaklaşık 2 saatlik bir kurulum süreci sonucu Superonline hattımız sorunsuz çalışıyor, yarın Turknet açılır herhalde onuda kullanabilirsek iyi Donanımhaberde Turknet'e saydıran çok inşallah bizde olumsuzluk yaşamayız.
Turknet bugün sabah aktivasyon işlemi bitti. Şuanlık hiçbir sorun yok. Geçiş işlemide hızlı oldu. Cuma günü belgelerim onlara teslim edildi , cumartesi günü onay için aradılar ve pazartesi yani bugünde aktif oldu.
Türknet tam bir çöp forumlarda yazıldığı kadar vardır 4-5 gündür evraklar onlara ulaşıcakmışmış Ulaşmış olabilir işlem sırasındadır diye dalga geçiyorlar sitelerinde ''Belgeleriniz bize ulaştığında hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.'' yazıyor, Müşteri temsilcisine kargom nerde dediğimde önceden hala İzmir'de dendi bugün birdaha arıyorum kargo takip no verin ulaşmış mı ben takip edeyim burdan diyorum ben görüntüleyemiyorum diyor.