1 GB RAM için işletim sistemi önerisi

Benzer güçlerdeki düşük sistemlere Windows 8 kuruyorum. Windows 7 veya 8.1 ‘e göre çok daha hızlı açılıyor ve çalışıyor. Tavsiyem Windows 8
Windows 8 32 Bit

Bilgisayara internet erişimi sağlayıp ikinci monitör misali kullan bence. Oyun sırasında yanda video, discord gibi şeyler açık olur. Windows 7 starter yeterli olur az buçuk.

Windows 7 kullanıyordum 1 GB RAM ile. Günlük kullanım için ideal ama kimi kısımlarda sıkıntı çıkarabiliyordu. Mümkünse XP kullanın.

Benzer güçlerdeki düşük sistemlere Windows 8 kuruyorum. Windows 7 veya 8.1 ‘e göre çok daha hızlı açılıyor ve çalışıyor. Tavsiyem Windows 8
Windows 8 32 Bit
Açılış hızı sisteme göre değişir 8.1 kullanıcısıyım 4 Saniyede kapanıyor. BIOS ekranını saymazsak 12-13 Saniyede açılmakta ayrıca tasarımları farklı.

bu bilgisayarda kullanması en iyi linux dağıtımları hocam windows'u bu bilgisayar kaldırmaz .

Açılış hızı sisteme göre değişir 8.1 kullanıcısıyım 4 Saniyede kapanıyor. BIOS ekranını saymazsak 12-13 Saniyede açılmakta ayrıca tasarımları farklı.
Kendi deneyimlerim üzerine çok fazla düşük sistemde denedim Windows 7 1 dakikayı geçiyor Windows 8 30 saniye gibi sürede açılıyor. Hepsinde sonuç gayet iyiydi fakat dediğiniz gibi bilgisayardan bilgisayara da değişiklik gösterebilir. Bazen bazı uygulamalar uyumsuzluk yapıyor ama bir kaç tık ile de çözüyorsunuz. Sistem düşük olsa da hem tasarım hem de hız olarak mutlu ediyor kendi fikrimce.

Hocam cezalı iken bütün yazdıklarınızı okudum kararımı verdim bu notebook XP kaldırır anca gerekli olduğunda kullanırım. Herkese teşekkürler bir arada 7 kuracağım Home Basic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…