1 GB RAM'li bilgisayar için güncel işletim sistemi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizzat kendim aynı özellikteki sisteme Windows 10 kurmayı denedim kurdu açtı fakat hareket edemedim Görev Yöneticisi'ni bile şakasız 4 dakikada açtı.

Daha önce de dediğim gibi bu sistem için Windows 8.1 bulabileceğin en güncel ve uygun işletim sistemi olur. Eğer Windows 8.1'i istemiyorsan sana önerebileceğim max. işletim sistemi Windows 10 2015 LTBS 32 bit olur. Ama benim sana önerim bu sisteme Windows XP ya da Windows 7 kurmandır.

Linux ilk tercihim değil dedim ama hiçbir çalışacak Windows sürümü yoksa Linux da önerebilirsiniz demek istedim.

Windows 8.1 kullanmaya devam edin, desteği kesiliyor diye bilgisayarınıza bir şey olmayacak.

Sistem gereksinimleri düşük yazar. Ama gerçek hayatta iş öyle değildir. Sürünür düşük donanımla bilgisayar.

Windows 8.1 kullanmaya devam edin, desteği kesiliyor diye bilgisayarınıza bir şey olmayacak.

Güvenlik güncellemesi önemli çünkü Windows Defender dışındaki antivirüs programları ile çok kasıyor o PC.

Linux ilk tercihim değil dedim ama hiçbir Windows sürümü yoksa önerebilirsiniz demek istedim.
Windows 8.1 desteğinin bitmesi önemli değil. Kullanmaya devam sizi etkilemez.

1 GB RAM, Atom işlemci, ama güvenlik önemli. İyiymiş.

Windows 10 ghostspectre versiyonu boşta 700 MB civarı kullanıyor ama yine de kullanımı zor olacaktır Google açtığın anda farkedersin zaten

Hayır Windows onaylı. 32 Bit'te 1 GB RAM de stabil çalışırım demiş. Çalışmazsa Microsoft'a dava açabilir. Sorun illaki yaşayacaktır. 1TB RAM'li PC de bile sorun yaşarsın Windows'ta. Bu ondan kaynaklı değil Windows'tan kaynaklı durum olur.8.1 de nasıl kullanıyorsa fazlasını yapmadan kullanmak isterse kullanabilir.

Dava ile kim uğraşabilir ki Microsoft sana sistemin kötüyse banane kardeşim der geçer hatta onu bile demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…