Eğer Linux tercihin değilse başka tavsiye edebileceğim sistem yok. Fakat dersen ki düşük bir işletim sistemi de olur o zaman Windows 7 tam senliktir bence. Hem az gereksinimli sakin sakin çalışır içinde rahat rahatta gezinirsin.
Windows 8.1 kullanmaya devam edin, desteği kesiliyor diye bilgisayarınıza bir şey olmayacak.
Windows 8.1 desteğinin bitmesi önemli değil. Kullanmaya devam sizi etkilemez.Linux ilk tercihim değil dedim ama hiçbir Windows sürümü yoksa önerebilirsiniz demek istedim.
Arkadaşlar önceki konularımdan bilen bilir. Benim 32 Bit atom işlemciye, HDD'ye ve 1GB RAM'e sahip eski bir Notebook'um var.
Şu an o PC'de Windows 8.1 kurulu ve rahat bir şekilde çalışıyor fakat Windows 8.1'in desteği önümüzdeki yılın başında bitiyor.
Bana en azından önümüzdeki 3-4 sene güvenlik güncellemesi desteği olan, 32 Bit desteği olan ve 1GB RAM'li ve HDD'li bilgisayarlarda rahatsızlık vermeden çalışabilecek bir işletim sistemi önerisi yapabilir misiniz?
Not: Windows 8.1 veya daha eski bir Windows sürümü önermeyin.
Not 2: Linux ilk tercihim değil yani mümkünse Windows bir işletim sistemi önerin.![]()
8.1 de kalmalısın ya da yükseltmelisin bilgisayarını üstü olmaz bilgisayarına ters. Önere bilecek çıkmaz yüksek ihtimal.
Yanlış bilgilendirme değil HDD ve 1 GB kur o Windows'u daha sonra yaşadıklarını anlat. Evet onlar oraya sistem bilgisine yazmış ama. Yüklemek başka kullanmak başka kullanamadıktan sonra yüklesen ne olur yüklemesen ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.