Çözüldü 1 GB RAM'li sistemde Windows 11 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hktnaa

Decapat
Daha fazla  
RAM
1 GB DDR2
SSD veya HDD modeli
160 GB HDD
İşlemci
Intel Atom N455 1.6 GHz
Yeni bilgisayarımda Windows 11 var ve hayran kaldım. Ve evdeki diğer bilgisayarlarıma kurmak istiyorum. Ve 1 adet problem var. 1 GB RAM'a ve 160 GB HDD'ye sahip bir bilgisayar var. Atom işlemcili netbookta çalışır mı? Yani Vista mı 11 mi diye soruyorum.

Vista mı 11 mi?

Çözüm
Yeni bilgisayarımda Windows 11 var ve hayran kaldım. Ve evdeki diğer bilgisayarlarıma kurmak istiyorum. Ve 1 adet problem var. 1 GB RAM'a ve 160 GB HDD'ye sahip bir bilgisayar var. Atom işlemcili netbookta çalışır mı? Yani Vista mı 11 mi diye soruyorum.

Vista mı 11 mi?
Hocam o sistemle Windows 7'yi bile zor kullanırsınız.

Vista mı 11 mi?
Hocam bilgisayar taş devrinden kalma heralde, o bilgisayar windows 7'yi zor açar.

Vista mı 11 mi?

Bu işlemci bu RAM bu HDD için söylenecek tek şey Windows 11 yerine Windows Vista kurabilirsin sistem gereksinimleri
  • 800 megahertz (MHz) 32 Bit (X86) işlemci veya 800 MHz 64-bit (X64) işlemci.
  • 512 megabayt (MB) sistem belleği.
  • DirectX 9 sınıfı grafik kartı.
  • 32 MB grafik belleği.
  • 15 Gigabyte (GB) boş alanı olan 20 GB sabit disk.
  • Dahili veya harici DVD sürücü.
  • Internet erişim.

Bu işlemci bu RAM bu HDD için söylenecek tek şey Windows 11 yerine Windows Vista kurabilirsin sistem gereksinimleri.
  • 800 megahertz (MHz) 32 Bit (X86) işlemci veya 800 MHz 64-bit (X64) işlemci.
  • 512 megabayt (MB) sistem belleği.
  • DirectX 9 sınıfı grafik kartı.
  • 32 MB grafik belleği.
  • 15 Gigabyte (GB) boş alanı olan 20 GB sabit disk.
  • Dahili veya harici DVD sürücü.
  • Internet erişim.

DVD sürücüsü dışında sistem yetiyor.

Vista mı 11 mi?
7 32 bit üstü fos o cihaza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı