Çözüldü 1 GB RAM'li sistemde Windows 11 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hktnaa

Decapat
Daha fazla  
RAM
1 GB DDR2
SSD veya HDD modeli
160 GB HDD
İşlemci
Intel Atom N455 1.6 GHz
Yeni bilgisayarımda Windows 11 var ve hayran kaldım. Ve evdeki diğer bilgisayarlarıma kurmak istiyorum. Ve 1 adet problem var. 1 GB RAM'a ve 160 GB HDD'ye sahip bir bilgisayar var. Atom işlemcili netbookta çalışır mı? Yani Vista mı 11 mi diye soruyorum.

Vista mı 11 mi?

Çözüm
Yeni bilgisayarımda Windows 11 var ve hayran kaldım. Ve evdeki diğer bilgisayarlarıma kurmak istiyorum. Ve 1 adet problem var. 1 GB RAM'a ve 160 GB HDD'ye sahip bir bilgisayar var. Atom işlemcili netbookta çalışır mı? Yani Vista mı 11 mi diye soruyorum.

Vista mı 11 mi?
Hocam o sistemle Windows 7'yi bile zor kullanırsınız.

Vista mı 11 mi?

İlla W11 istiyorsanız editlenmiş W11 işletim sistemlerinden birini kurabilirsiniz. Orijinal istiyorsanız Vista'ya devam edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vista mı 11 mi?
intel atom n270
1 GB DDR2 533mhz ram
160 GB HDD
Acer aspire one z5 mini notebook ta Windows 7 home premium kurulu. stabil bir şekilde ağır işlemler hariç çalışıyor du. Windows 7 çalışır ama çok bir performans beklemeyin.

Vista mı 11 mi?

Windows 10 boştayken 2 GB RAM yiyor Windows 11 daha çoktur, Windows 11 çalıştırırken iyi şanslar hafif bir Linux distro kullan bir sürü hafif distrolar var çok az RAM harcıyorlar onları bilmiyorum da

Windows 10 boştayken 2 GB RAM yiyor Windows 11 daha çoktur, Windows 11 çalıştırırken iyi şanslar hafif bir Linux distro kullan bir sürü hafif distrolar var çok az RAM harcıyorlar onları bilmiyorum da.

Linux'tan uzak durarım çünkü hemen hemen hiçbir şeh yok Pale Moon bile açamıyorum.

Hep diyorum. "bu forumda bir soruya adamakıllı cevap yok".
Açık ve net olarak kuramazsın @hktnaa.
Ve o sistemde Windows 10 çalıştırman imkansız. Çalıştırsan bile çok kasar. Neden diye sorarsan şöyle söyleyim; babam 2011 Intel atom N450 ve 2 GB RAM olan Samsung NF210 modelini aldı. Bende 2 sene önce deneme amaçlı Windows 10 kurdum manyak gibi kastı sonra Windows 8'e çektim. Ardından çöpe attım.

Eki Görüntüle 1919214

Senin işlemcin destekliyor; 64 Bit tabanlı ve hızı 1 GHz'den büyük bir işlemcin var ama desteklese bile tam randıman alamazsın veya RAM olsa da tam randıman alamazsın. Ben Ryzen 5 4500 ile tam verim alamadım tekrardan Windows 10 yaptım.

Hocam aynı işlemci var Windows 11 performansı sizde çok kötü müydü? Ben çok Windows 10 kullanmadığım için ikisini karşılaştıramıyorum ve şu an Windows 11 kurulu performansı çok götürüyorsa Windows 10 geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı