1 GB RAM'li sisteme oyun önerisi

• Konuyu başlatan ddr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 4.869
Troll. Buraya nasıl yazıyorsun o sistem ile?

Troll. Buraya nasıl yazıyorsun o sistem ile?
Ben 1 GB sistem ile internette olan IO oyunlarını açmıştım.

Troll olma olasılığı o kadar da yüksek değil.

Core 2 Duo.
1 GB DDR1 RAM.
64 MB ekran kartı.
80 GB HDD.
Windows 10 32 Bit.

Oyun maksimum 10 GB olmalı.
King Arthur's Gold oynayabilirsiniz. Ücretsiz ve çok zevkli. Eğer oynarsanız benim nick'im Memin91. Belki serverlerde karşılaşabiliriz.
King arthur's Gold'a bak. Çok zevkli bir oyun. 2D bir haritada base kurup karşı tarafla savaşıyorsun. Temel olarak 3 sınıf var; okçu, şovalye ve inşaatçı.
İnşaatçı: Base inşaa eder, tünel kazar rakip Base'ini kırar. Mancınık, gemi ve dükkan yapar.
Şovalye: Kılıç ve kalkanı vardır. Mancınıkla fırlatıldığında ya da yüksek bir yerden düştüğünse kalkanını paraşüt olarak kullanabilir. Kılıcıyla toprak kazabilir.
Okçu: Ok atar. Barutlu ve ateşli oku da mevcuttur. Kancasını kullanarak istediği her yere tırmanabilir.
Oyun 300 MB idi sanırım. Minimum sistem gereksinimlerinde 512 MB RAM ve 64 MB ekran kartı yazıyor.

Kusura bakmayın hortlattim konuyu ama ks acaba şuan da ne yaptın çok merak ediyorum :) 😀 Cevapları okurken nedense bir gülme krizi tuttu
adamın biri troll diyo biri rdr2 60fps derken konu kapanmış 3-4 yıl geçmiş. Tekrardan sorayım konu sahibi şuan nasılsın yaptın halen 1 GB ram le misin. Lütfen cevabını yazarmısın ? Birde halen 1gb ram ile bir şeyler yapıyorsan oyun önerisi satranç önerebilirim. Yada şu pasta yapma oyunu falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı