1 Gbps internetiniz olsa ne yapardınız?

Epic Games'te bir sürü oyunum var fakat indiremiyorum 10 Mbps internet ile. Hepsini indirirdim ki maksimum 2 saatimi alırdı. Sonra müthiş bir oyun zevki.

2 Mbps download hızı olan ve Gaziantep'te yaşayan ben 😒

LAN ş*r*fsizler şöyle bir sisteme 2 Mbps internet ne
Sizi kırdıysam özür dilerim. Sadece internet konusunda sinirliyim baya. Sürekli kesilmesi bir dert, durduk yere yavaşlaması bir dert. Sinirimi bozuyor. Sizin adınıza üzüldüm. Allah hepimize daha iyi internet versin.

1613582700393.png

Şuan bu dosyayı indirmek için 5 saat beklemezdım.

İnterneti sömürürdüm her cihazda en az 2gb oyun+ APK televizyondan 4K video açardım sonra o interneti apartmana dağıtım elektrik faturamızı çıkartırdım.

GTA 5 indirirdim. Açık ve net. Şu an 8 Mbps (mbps ve mbit'i sürekli karıştırıyorum, yanlışsa düzeltin) internetim var. Oyun daha 80 GB falanken 1.5 gün açık bırakmıştım bilgisayarı anca indi. Hesapladım ve 1 Gbps ile 14 dakikada iniyor. 14 dakika nere, 1.5 gün nere. Hem oyun artık 80 GB değil 98 GB. Warzone'un yarısı resmen.
Hocam Mbps olacak her zaman.

Eğer simetrik olacaksa inadına hemen evime VPS kurar kiralardim. İletişimin ışık ile sağlandığı ve teoride bir üst hız limitinin bulunmadığı fiberde bile tahminimce ISS'lerin haşa evimize sunucu kurarız diye bize upload hızını hala 5-10Mbps gibi komik miktarlarda sunmasından dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı