Superonline 1 Gbps

Xalionis

Hectopat
Yer
Antalya
Merhaba Superonline 1Gbit de bu değerler normal midir? 100MB/s üstünü göremedim ama normal şartlarda daha üzerine çıkması gerekmiyor mu? tamamen kullanmayacağını biliyorum ancak 850Mbit de takılı kalıyor sanki maksimum kullanımda 119MB/s kullanıyor sanırım ancak en azından 110MB/s görmeyi bekliyordum. Ubisoft da max 83MB/s Epic de 86MB/s gördüm. Speedtest sonuçlarını da ekledim.

Ek olarak npref leri de ekliyorum. Özellikle Yurtdışı çok dalgalı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    488,3 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    26,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Merhaba Superonline 1Gbit de bu değerler normal midir? 100MB/s üstünü göremedim ama normal şartlarda daha üzerine çıkması gerekmiyor mu? tamamen kullanmayacağını biliyorum ancak 850Mbit de takılı kalıyor sanki maksimum kullanımda 119MB/s kullanıyor sanırım ancak en azından 110MB/s görmeyi bekliyordum. Ubisoft da max 83MB/s Epic de 86MB/s gördüm. Speedtest sonuçlarını da ekledim.
1 Gbps internet alıpta orada 1000/1000 alan hiç görmedim. Hep 800-900 arası veriyorlar. Belki modem, ethernet varsa ethernet kablosu veya altyapı maksimum o kadar veriyordur.

Maşallah bayağı kötü sonuçlarınız varmış umarım daha iyi olur. Anlık 100 mb/sn ile indirimekte dert olmuş vay be. Takıldığınız şey gereksiz bir şey 800-900 bandı normal..

Dert olup olmaması değil olay. Sürekli dalgalanma yaşıyorum stabil olarak alamıyorum resimdeki görsel peek yaptığı sırada çekildi. Superonline ı aradığımda sorun görünmüyor diyor. Dediğim gibi Epic ve Ubisoft da daha düşük görüyorum anlık olarak 40MB/s düşüyor ben peek hızları yazdım.

Bu kadar hız almanız bile çok iyi. Ben de 1000 Mbps internete sahibim, Steam'de maksimum 40-60 Mb/s görüyorum. Steam normalde indirme hızını 40-70 Mb/s arası tutuyor, siz yine iyi alıyorsunuz.
Aynı sorunu bende yaşıyorum görüştüğümde de sorun yok diyorlar. Vpn ile denedim 80MB/s gördüm indirme devam ederken Vpn kapatıp devam ettirdim o zaman bu hıza peekledi.

Değerlerin normal dostum.
Ben de aynı interneti kullanmaktayım.
Eğer tatmin etmiyorsa daha kaliteli kablolara geçiş yapabilirsin.
Peki diğer servislerde gördüğün hızlar nedir ve stabil olarak görebiliyor musun?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı