Kertaumaka
Hectopat
Resetlediniz mi modemi hiç.
Ethernet kablosuyla mı bağlanıyorsunuz? Wi-Fi ile bağlanıyorsanız pek de şaşırılacak bir durum değil.
Kablo ile denemeden konu açmanız yanlış.
Bende GigaFiber kullanıyorum 5G'de 500 Mbps aliyorum modemin oldugu odada. Ama kabloluda 940 Mbps hiz aliyorum normal diye yorumladım.
Kablo ile denemeden konu açmanız yanlış.
Bende GigaFiber kullanıyorum 5G'de 500 Mbps aliyorum modemin oldugu odada. Ama kabloluda 940 Mbps hiz aliyorum normal diye yorumladım.
5 GHz olması 500 600 almanızı gerektirmez. Bir sürü koşul var 350 almanız için. Kabloyla bağlanıp deneyin.Hocam Wi-Fi ile bağlanıyorum ama modem yakınımda Full çekiyor ve 5 GHz ile bağlanıyorum 500 600 olması lazım.
Kabloyu değiştirin olmaz ise internet sağlayıcınızı arayıp durumu bildirin.Kablo ile de o kadar yüksek olmuyor Max 500 700 arası gene.
Ben AX210 Wi-Fi kartımla modeme sadece ben bagli iken aynı odada o hizları alamıyorum.
Wi-Fi ile zor.
Modemi değiştirsem hız artar mı Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.