" %1 geçerli bir win32 uygulaması değil " hatası

Balder

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Amsterdam
Selam arkadaşlar.

Forumda ve nette aradım ancak işime yarayacak bir şey bulamadım.

Bu gün bilgisayarı açtığımda GeForce Experience'den bir güncelleştirme uyarısı geldi ve bende "Güncelle" dedim.

Ancak yüklemeye başladığında yukarıdaki hatayı verdi. İnternetten biraz araştırdım ve eski programı silmeyi denedim. Ama denetim masasından programı kaldıramadım. Advanced Uninstaller programı ile de kaldıramadım. Sürekli aynı hatayı verdi. Maalesef hatanın ekran görüntüsünü almadım.

Bende programın klasörünü ve üstüne de regeditten HKEY yoluna giderek denetim masasından programın adlarını kaldırdım.

Sonra sitesinden son sürümünü indirdim ancak kurarken başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Eski setup exesini de yenisini de kuramıyorum.

Çözüm olarak, sistemi geri yüklemeden önce, neler yapabiliriz?

Sistem geri yükledim ve program tekrar denetim masasındaki yerini aldı ve yine kaldırmaya çalıştığımda eskisi gibi aşağıdaki hatayı vermeye başladı.

2. mesajındaki yönergeleri tekrar denedim ve yine bulamadım geforce experienceyi. Hatta nvidia ya ait bir şey dahi bulamadım. Bu da benim beceriksizliğim olsa gerek :)

Sistem geri yüklemeyle de düzelmediyse ne yapacağım şimdi ?

http://www.wagnardmobile.com/DDU/DDU v9.8.3.exe
Bunu yönetici başlat, recomanded olana tıkla bilgisayarı yeniden başlat ve güncel nvidia sürücüsünü kur. Bilmediğin program ve kayıt defterini kurcalama. Sistem geri yükleme bu gibi durumlarda işi kolaylaştıracağına işin içinden çıkılmaz hale götürür. Dediğim program ile silip sonra denetim masasından nvidia'dan kalanları silin varsa

Dediğim program ile silip sonra denetim masasından nvidia'dan kalanları silin varsa
Dediğin gibi yaptım ve denetim masasında resimdeki 3 nvidia programı kaldı ancak kaldırmaya çalıştığımda resimdeki uyarıyı veriyor.
Güncel sürücüyü kurmadan önce bunları kaldırmam gerekir mi? Tavsiyen nedir, önce hangi adımı uygulamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı