Ethernet. Zaten 1000 de gözüküyorEthernet mi kullaniyorsun wifi mi? Denetim masasindan wifi kullaniyorsan wifi adaptorunun hiz limitine, ethernette isen ethernet portununkine bak. 100mbps falan ise 1.0 gbps'a cek onu.
evetAltyapı destekliyor mu o hızları.
steam hallettim. Ama dns ayarı nasıl yapılır bilmiyorumSteam ayarlarında indirme bölgesi olarak neresi seçili? VPN açık mı veya DNS girişi yaptın mı?
Steam hallettim. Ama DNS ayarı nasıl yapılır bilmiyorum.
Ben de ağ ayarlarından DNS girmiştim bende de hız düşmüştü o yüzden sordum ayarlardan DNS değiştirdin mi diye.
Hocam sorun orada değildir muhtemelen modem arayüzünüze girip modeme atalı hızın kaç megabit olduğuna bakar mısınız? Speedtest'te kaç megabit çıkıyor. Testi başka cihazlardan da yapar mısınız? Örnek görüntü:
Eki Görüntüle 2433704
Bilgisayarınızın ayarlarından bu sekmeye girdiğinizde bağlantı hızı alınan iletilen kısmında kaç megabit yazıyor bu değerleri iletirseniz sorun hakkında yorum yapabilirim. Bir de MB ile MB aynı şey değildir aklınızda bulunsun megabit = MB megabyte = MB megabiti 8 ile çarparsanız Megabyte'ı bulursunuz.
Hocam ben aktif olarak 1.1.1.1'i kullanıyorum hız düşüşü yaşamadım DNS zaten siz değiştirmezseniz internet sağlayıcınızın DNS'ini kullanacaksınız.
modem arayüzüne giremedim hocam çünkü şifresini hatırlamıyorumHocam sorun orada değildir muhtemelen modem arayüzünüze girip modeme atalı hızın kaç megabit olduğuna bakar mısınız? Speedtest'te kaç megabit çıkıyor. Testi başka cihazlardan da yapar mısınız? Örnek görüntü:
Eki Görüntüle 2433704
Bilgisayarınızın ayarlarından bu sekmeye girdiğinizde bağlantı hızı alınan iletilen kısmında kaç megabit yazıyor bu değerleri iletirseniz sorun hakkında yorum yapabilirim. Bir de MB ile MB aynı şey değildir aklınızda bulunsun megabit = Mb megabyte = MB megabiti 8 ile çarparsanız Megabyte'ı bulursunuz.
Hocam ben aktif olarak 1.1.1.1'i kullanıyorum hız düşüşü yaşamadım DNS zaten siz değiştirmezseniz internet sağlayıcınızın DNS'ini kullanacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.