1 gram termal macun hem RTX 2080 için hem 9600K için yeterli olur mu?

Erdems6

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartı ve işlemci için termal macun uygulaması yapmak istiyorum ancak kaç gram yeterli olacağını bilmiyorum. Thermal grizzly kryonaut ile MasterGel maker arasında kararsızım. Sizce 1 gram olan kryonaut hem GPU hem de CPU için yeter mi yoksa sadece birine mi yeter? Yoksa ikisine de yetmesi için 1, 5 gram olan MasterGel maker mı almam gerek? Lütfen Arctic MX-4 al yazmayın aradaki farkları, bütçemi ve sistemimi düşünerek bu macunlar arasından seçim yapmayı planlıyorum.
RTX 2080'in macun uygulanacak bölümü aşağıdaki fotoğraftaki büyüklükte.

Dosya Ekleri

• eee.PNG
    eee.PNG
    482,6 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartı ve işlemci için termal macun uygulaması yapmak istiyorum ancak kaç gram yeterli olacağını bilmiyorum. Thermal grizzly kryonaut ile MasterGel maker arasında kararsızım. Sizce 1 gram olan kryonaut hem GPU hem de CPU için yeter mi yoksa sadece birine mi yeter? Yoksa ikisine de yetmesi için 1, 5 gram olan MasterGel maker mı almam gerek? Lütfen Arctic MX-4 al yazmayın aradaki farkları, bütçemi ve sistemimi düşünerek bu macunlar arasından seçim yapmayı planlıyorum.
RTX 2080'in macun uygulanacak bölümü aşağıdaki fotoğraftaki büyüklükte.
Mastergel Maker yaklaşık 4 gram macun içeriyor. Bence onu al. 1 gram macunun ikisine yetmesi biraz zor. Genelde bir uygulama 0.8 gram kadar macun istiyor.

1 gram macun, ikisi içinde yeterli. Tek seferliğine yeterli ancak. İkisine de uyguladıktan sonra biter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı