1 gün boyunca bilgisayarı açık bırakmak zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thebigboss

Kilopat
Selamünaleyküm. GTA V indirdim. Sabahtan beridir yüklenmesini bekliyorum, bugün yüklerken yarıda elektrik gitti, tekrar yüklemeye başladım. 10 saat falan oldu. Sanırım sabaha doğru bitecek. Bilgisayarı sabaha kadar açık bırakacağım. Bir zararı olur mu donanımsal?

İndirme işlemi, bilgisayarı pek de yoran bir şey değil. Büyük ihtimalle bilgisayarınızın fanları bile çalışmayacak çok serin olacağından dolayı. Bilgisayarınız, mangal yapacak gibi 100 derecede çalışmadığı sürece bir sorun olmaz. Kapalı durması için alınmıyor bu cihazlar sonuçta. :)

Selamünaleyküm. GTA V indirdim. Sabahtan beridir yüklenmesini bekliyorum, bugün yüklerken yarıda elektrik gitti, tekrar yüklemeye başladım. 10 saat falan oldu. Sanırım sabaha doğru bitecek. Bilgisayarı sabaha kadar açık bırakacağım. Bir zararı olur mu donanımsal?

Ben demiyor muyum "Zarar Verir mi?" konularından bıktık diye? Bugün ki kaçıncı konu üçüncü mü beşinci mi sayamıyoruz artık. Bilgisayar bu zarar marar gelmez. Forumda bununla alakalı binlerce konu var.

3-4 gündür kapatmıyorum sanmam

Yanlış hatırlamıyorsam lise de ( 2013) sırf fantezi olsun diye 11 gün açık bırakmıştım ve hala aynı bilgisayarı kullanıyorum :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı