- Makaleler
- 1
Peder kızar sonra daBelki Elektrik faturası artar onun dışında bir şey olmaz![]()
Peder kızar sonra daBelki Elektrik faturası artar onun dışında bir şey olmaz![]()
Belki elektrik faturası artar onun dışında bir şey olmaz![]()
Bilgisayarınıza zarar göremeyecek, ama cebiniz...
Benim PC bildim bileli açık. Çok nadir kapatırım gece yatmaya gideceğim mesela kapatmıyorum. Açık bırakıp yatağa giriyorum. Yalan değil bazen ulan kapatsa mıydım bayağıdır açık dediğim oluyor. Sonra aman s... Et deyip yatıyorum. PC'yi kendim kapattığım anlar çok nadirdir ayda 1 genelde babam kapatır. O da PC açık diye değil direk fişi çeker televizyon kapansın diye. Şuana kadar olan sıkıntılar fan bozuldu o açık olmasıyla alakalımı bilmiyorum herhalde daha fazla dönmeye dayanamadı iflasını gerçekleştirdi. Bir de bazen kapatma tuşuna bastığımda alet bir şaşırıyor kapanıyor muyum lan diye biraz geç kapanıyor. Onun dışında artık alet alışmış galiba. Power tuşuna basar basmaz tüm fanlar son hızda dönmeye başlıyor. İlk aldığımda kademliydi.
Hocam bana tek zararı kasamın camının patlaması oldu. O kadar ısınmıştı kasadaki cam balon gibi olmuştu. Bende salak gibi elimi değidirdiğim anda patladı. Yani kasa değil cam patladı yanlış anlaşılmasın.Sürekli açık durmasının zararları.
Ama hazırda beklet modunda bilgisayar kapanır elektrik harcamaz ama açtığınızda kaldığınız yerden devam edersiniz.
- Fazla ısınabilir.
- Parça ömrü kısalır.
- Ve elektrik faturası artar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.