1 Gün Boyunca PC'yi Açık Bırakmak

gun611

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2019
Mesajlar
113
Arkadaşlar ben şimdi dışarı çıkmam lazım. Yarın akşam geleceğim ama bilgisayarda render almam gerek. TeamViewer ile kapatırım PC'yi, ama gün boyunca elektriğe bağlı olacak. B ir sorun olur mu acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bir sorun olmaz. Ek olarak TeamViewer kullanmak yerine başlata shutdown -s -t saniye bazından istediğin süre

yazıp enterlarsan bilgisayar kendini istediğin sürenin sonunda kapatır.
 
Bir sıkıntı olmaz, hatta çoğu youtuberlar bilgisayarını kapatmıyor bile. Ben 5 gün açık bıraktığımı bilirim.
 
Son düzenleme:
Bir sıkıntı olmaz. GTA 5 indirdiğim zamanlarda bilgisayarı sabaha kadar açık tutmuştum, bir de o günkü kullanımımı sayarsak yaklaşık bir buçuk gün felan açık durmuştur.
 
Bir şey olmaz ama abartıp bir kaç gün açık bırakmanızı tavsiye etmem. Kasa neyse de, monitörü kapatmalısınız.
 
Yeri geldi 2 ay açık bıraktığım oldu, monitör ile beraber hatta ama sonuçlarına katlandım. Bu yüzden abartılmasını önermiyorum.

2 senelik yepyeni AOC monitörüm panel arızasından dolayı çöp oldu. Diğer kullandığım monitöründe panel arızasından dolayı ekranında renkli çizgiler oldu.

Her gün işini bitirdikten sonra kapatan arkadaşlarım mutluluar şu an bilmem kaç yıllık monitörleri ile. Ben ise yeni monitör arayışlarındayım.
 
6-7 yıl önce bir kış PC' yi açık bıraktığımı hatırlıyorum. Metin2 oynadığım zamanlar her gece pazara koyardım, PC parçaları eski olmasına rağmen hiç arızalanma falan yaşamamıştım. 1 veya 2 kerede olsa elektrik gitmişti ama sorun olmamıştı.
 

Geri
Yukarı