Yazım yanlışı olan mesajlara normalde 1 saat ceza veriliyor. Fakat bu yaptığınız 10'cu yazım hatası olduğu için bu süre 1 güne çıkıyor. 20'ciyi bulursa 1 hafta ve bu katlanarak artıyor.
Hocam öncelikle iyi günler. Dün bir arkadaş bana anlamadığım konuyu açıkladı. Ben de bunun üzerine;
"Anladım teşekkürler" yazdım. Aynı bu şekilde. Ama nedense bunun üzerine 1 gün cezalı konumuna düştüm. Anlamadım nerede hata yaptım. Açıklarsanız sevinirim, bir daha yapmamaya dikkat ederim.
Hocam öncelikle iyi günler. Dün bir arkadaş bana anlamadığım konuyu açıkladı. Bende bunun üzerine;
Anladım teşekkürler
Yazdım aynı bu şekilde. Ama nedense bunun üzerine 1 gün cezalı konumuna düştüm. Anlamadım nerede hata yaptım? Açıklarsanız sevinirim, bir daha yapmamaya dikkat ederim.
Normalde direkt 1 gün verilmiyor. Başta bildiğim kadarıyla moderatörler uyarı vermeden düzeltiyor. Ve Sosyal'de ilk cezalar her zaman 1 saattir. Ondan sonra eğer sürekli yazım hatası yaparsanız cezanız katlanıyor.
Normalde direkt 1 gün verilmiyor. Başta bildiğim kadarıyla moderatörler uyarı vermeden düzeltiyor. Ve Sosyal'de ilk cezalar her zaman 1 saattir. Ondan sonra eğer sürekli yazım hatası yaparsanız cezanız katlanıyor.