Çözüldü 1 gün uyarı aldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Yazım yanlışı olan mesajlara normalde 1 saat ceza veriliyor. Fakat bu yaptığınız 10'cu yazım hatası olduğu için bu süre 1 güne çıkıyor. 20'ciyi bulursa 1 hafta ve bu katlanarak artıyor.
Buyurun, müsait bir zamanda cevaplarım.
Hocam öncelikle iyi günler. Dün bir arkadaş bana anlamadığım konuyu açıkladı. Ben de bunun üzerine;
"Anladım teşekkürler" yazdım. Aynı bu şekilde. Ama nedense bunun üzerine 1 gün cezalı konumuna düştüm. Anlamadım nerede hata yaptım. Açıklarsanız sevinirim, bir daha yapmamaya dikkat ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle yazım hatasından olabilir. "Anladım, teşekkürler." şeklinde yazman gerekiyordu. Yani cümlenin sonuna nokta koymamışsın.

Yani biraz fazla değil mi sizce 1 gün?
Normalde direkt 1 gün verilmiyor. Başta bildiğim kadarıyla moderatörler uyarı vermeden düzeltiyor. Ve Sosyal'de ilk cezalar her zaman 1 saattir. Ondan sonra eğer sürekli yazım hatası yaparsanız cezanız katlanıyor.

Yani ara sıra yazım hataları yapıyorum ama öyle çok yaptığım yok. En son cezamdan da biraz vakit geçmişti. Neyse canları sağ olsun

Yani ara sıra yazım hataları yapıyorum ama öyle çok yaptığım yok. En son cezamdan da biraz vakit geçmişti. Neyse canları sağ olsun
Kaç uyarın mevcut, kaç tanesi de yazım hatası?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…