Neden 1 Günlük Uyarı Aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 yıldır bu platforma üyeyim. Burada büyüdük. Cezalar insanları buraya küstürmek için değil tamamıyla kaliteyi arttırmak anlamında verilmeli. Mesajın bütününe bakılmalı, mesajlarda tek tük noksanlıklardan ceza verilmemeli. Geçen 8 mesajı report ettim diye mod arkadaşlar bana bir yerden bulup ceza kesmişler sağolsunlar :) Şikayetçi değilim sadece söylemek istedim.

HakanCT
Dostum verilen görevi doğru yerine getiriyorsun, başarıların devamını dilerim. Yalnız yeni olduğun için üyeler katı olmanı kabul edemiyor o kadar. :)

Üyeler olarak katı kurallara zaten alışığız. Fakat tek sıkıntı Hakan hocamız gelmeden bu kadar katı kurallar yoktu. Bazen Space tuşuna basıp basmadığımızı monitöre bakmadan anlayamıyoruz, veya bazen dalıp direkt olarak "Cevapla" tuşuna basıyoruz. Düzenlenen mesajların bildirimleri sayesinde anlayabiliyoruz, eyvallah, ona bir sözüm yok. "Mesajınız düzenlendi" bildirimi almak daha iyi bir şey. Banlanmak veya uyarı almak insanı bu konuda kanser ediyor.

Hiçbir yetkili kafasına göre uyarı vermiyor. Kurallar var. Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal
Yine hiçbir yetkili bu dediğiniz şeyi yapmıyor. Ufak hataları bildirim göndererek düzenliyoruz ama sizin yaptığınız yazım hataları kabul edilebilir olmadığı için uyarı aldınız. Herkes gibi...

Çok büyük konuştunuz. Ben yaşadıklarımı biliyorum. Daha önce kaç kez haksız ceza aldığım hakkında fikrin yok. Çünkü yeni sayılırsın. Geçmişte olan olayları bilmiyorsun. Bu yüzden bu kadar büyük konuşmanı tavsiye etmem.

Soru ekini ayrı yazmamışsınız ve Caps Lock kullanmışsınız. Ceza süreleri daha önceden belirlenmiş zaten. Her uyarının süresi 1 saat değil. Mesela reklam içerikli paylaşım yapmanın süresi 1 ay.

İstisna kurallar var. Bu onlardan biri değil. Bunun için günlük uyarı verilmesi hatalıdır. Kurallar kısmında belirtilmiyor. Resmen kafanıza göre günlük uyarı verdiniz.

Yine yazım yanlışları mevcut. Aynı mesaj üzerinden birden fazla uyarı veremiyoruz. Diğer uyarıyı profilden vermemiz gerekiyor. Kısaca üst üste aldığınız uyarılar muhtemelen aynı mesaj içindir.

Kelime hatasından dolayı uyarı verilmiyor. Bu Kurallara dahil bile değil. Daha önce Recep Baltaş bunu dile getirdi. O kelimeyi birleşik yazan kullanıcılar uyarı almıyor. Mesajları düzenlenmiyor.

Yazacağım şeyin konu ile alakası olmayabilir ama biliyorum.

@HakanCT siz nasıl süper moderatör oldunuz. Hesabınız 19 Nisan 2019 tarihinde açılmış ve siz süper moderatör olmuşsunuz.🙁

Torpil falan mı var ?

Önceden de bir konu da sizi gördüm ve artık sabredemedim yazmıştım. Ve o konuda da konu dışı yazdığım için siz bana ceza vermiştiniz.

Saygılarımla.

İstisna kurallar var. Bu onlardan biri değil. Bunun için günlük ceza verilmesi hatalıdır. Kurallar kısmında belirtilmiyor. Resmen kafanıza göre günlük ceza verdiniz.
Anlatamıyorum sanırım. Ya da anlamak istemiyorsunuz. Ceza süresi olarak belirtilmemiş olabilir ama Caps Lock kullanımın cezası süresi otomatik olarak ayarlanmış. Yani cezaları verirken nadiren sürelerle oynuyoruz. Ayrıca ceza süreleri yetkililerin inisiyatifi ile de belirlenebilir.
Önceden de bir konu da sizi gördüm ve artık sabredemedim yazmıştım. Ve o konuda da konu dışı yazdığım için siz bana ceza vermiştiniz.
Hayır ceza vermedim. Mesajınızı sildim çünkü konuyla alakası yoktu.

siz nasıl süper moderatör oldunuz.

Çünkü kurallara uyuyorum ve insanlara saygılı davranıyorum. Birçok kişinin "Uygunsuz Üslup" uyarı varken benim yok. Elimden geldiğince de insanlara yardım ediyorum.

Şimdi profilime baktım. Düzenleyen arkadaş i harfi kullanmamış anlaşılan. Ben kendisinden daha temiz yazdığımı iddia ediyorum.
Bu konuda acil açıklama bekliyorum. @Recep Baltaş
Screenshot_20190704-224403~2.png Screenshot_20190704-224353~2.png

@HakanCT

Kural bölümü içinde bunun yazılması gerekir. Süresini ve içeriğini bilmediğimiz bir konu hakkında uzun süreli uyarı almamız doğru değil. İnisiyatif olayını eski kullanıcılar bilir. Birkaç kez şahit olduk.

Sanırım kelime hatasına verecek cevabınız yok?

Sanırım kelime hatasına verecek cevabınız yok?
Siz cevap mı arıyorsunuz yoksa insanların eksiğini veya hatasını yakalayıp onlara gösterme derdinde misiniz? Kelime hatalarına da uyarı veriyor ki diğer 3 uyarınız zaten kelime hatası değil.
Okunabilir kuralların yanında düzgün moderatör olmalı. Onaylanmış konunun içinde hala yazım ve noktalama hataları mevcut.
Yoğunluk olduğu zaman her konuyu en ince ayrıntısına kadar inceleyemiyoruz maalesef. İlla ki gözden kaçan bir şeyler oluyor. Yine de haklısınız. İyi ki rapor sistemi var da yanlışları düzeltebiliyoruz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı