1 Günlük HyperOS Deneyimim

Redmi 12 Pro da HyperOS güncellemesi ile özellikle pil performansı düşüyor mu?

Redmi 12 Pro da HyperOS güncellemesi ile özellikle pil performansı düşüyor mu?
Şu anda telefon HyperOS'in 2. ayındayken kafasına göre sapıtttığı için EU ROM ile devam ettim hocam EU ROM daha iyi yoksa müzik dinlerken bile 60 derece oluyor cihaz haliyle bataryanın ömrü daha hızlı tükenecek.

12.5 kullanıyorum sürüm olarak en iyi sürüm budur diğer sürümler sürekli batarya performansı ve FPS düşmeşi yaratıyor size de tavsiyem MIUI 12.5 geçin.

Şuan Hyperos'a geçilir mi çoğu kişi geçmeyin dediği için hyperos geçmedim performans sorunları var mı şuan geçmeli miyim?

Şu an HyperOS'a geçilir mi çoğu kişi geçmeyin dediği için HyperOS geçmedim performans sorunları var mı şu an geçmeli miyim?

Cihaz modeli nedir? Note 12 4G 8 GB RAM'li versiyonunu kullanıyorum. Şu anda 1.0.4.0 TR sürümü mevcut. Açılışta biraz kasıyor sonra düzeliyor. Şirkettte Note 13 Pro vardı bir kere onu da yeniden başlatınca aynı kasma oluyordu. Sadece yeniden başlatınca açılışta kasıyor harici bir kasmasını görmedim şu ana kadar. Performans kaybı da yok denilebilir.

Hocam geçtim ben ama Redmi Note 12 Pro 5G cihazım. Pil konusunda gerilemiş gibi duruyor.

Reis HyperOS 2.0 var 14T Pro cihaz ekran süresine nereden bakıyoruz ya? Birde hangi rom var bende pek anlamıyorum da reis

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-11-19-41-39-622_com.android.settings-edit.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…