1 hafta açılmayan RTX 4070 PC takılmaya başladı

enginns8

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PC’yi 1 Kasım’da topladım. 7500F işlemci, 4070 ekran kartı var. 1 haftadır PC’ye oturmuyorum, son oynadığımda oyun akıcıydı, hiçbir problem yoktu. 1 gündür bilgisayara oturuyorum, bilgisayarda bir yavaşlama var. CS2’ye girdim, FPS yüksek ama sanki FPS düşükmüş gibi takılmalar oluyor, öldüğümde vs... Oyuna girerken de bazen donup yanıt vermiyor ve Görev Yöneticisi’nden kapatmak zorunda kalıyorum. 1 hafta önce böyle bir sorun hiç yoktu, PC’ye kesinlikle oturulmadı. Ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükledim ama sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PC'yi 1 Kasım'da topladım. 7500F işlemci, 4070 ekran kartı var. 1 haftadır PC'ye oturmuyorum, son oynadığımda oyun akıcıydı, hiçbir problem yoktu. 1 gündür bilgisayara oturuyorum, bilgisayarda bir yavaşlama var. CS2'ye girdim, FPS yüksek ama sanki FPS düşükmüş gibi takılmalar oluyor, öldüğümde vs... Oyuna girerken de bazen donup yanıt vermiyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyorum. 1 hafta önce böyle bir sorun hiç yoktu, PC'ye kesinlikle oturulmadı. Ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükledim ama sonuç aynı. Yardımcı olur musunuz?

Kendi deneyimlerini dayanarak önce kasayı açın her yerini filtreler dahil süpürge ile çekin sonrasında PC'de ne kadar gereksiz dosya var ise silin Görev Yöneticisi'nden başlangıçtaki tüm gereksiz etkinleştirilmelidir uygulamaları devre dışı bırakın Wine çalıştır yazıp sıra ile temp %temp% prefetch yazılarını yazıp çıkan sekmelerdeki dosyaları silin sonrasında PC'ye restart atın bir de öyle kontrol edin.

1735646941001.png

Dediklerinizi yaptım fakat değişen bir şey olmadı mesela arka planda CS kendi kendine açılıyordu ve hızlıydı şimdi açtığımda çok yavaş açılıyor ve arka planda açılmıyor oyuna girip hiçbir şeye tıklamam lazım bu da bozulmuş ya.

Bir fikri olan yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı