1 hafta içinde 2 kez operatör değiştirilir mi?

Yer
Ankara
Şu an TT'deyim. 12 GB ınternet 500 dk 1000SMS 31,60 TL ödüyorum. 1 yıldır bu tarifedeyim aynı tarifeye 25 ödüyordum ama zam geldi ek pakete 31 oldu. Ama yine de çok mutluyum(dum). Bu hafta son, tahatüt bitiyor.
Şimdi ben Vodafone faturasız geçip birkaç gün sonra TT'nin faturalı bir tarifesine geçebilir miyim?
Babam polis, kamu kampanyası var 1000 dk 1000 SMS 8 GB net 34 TL aylık(numara taşıyan veya ilk defa TT'li olanlara fiyatı, bana 54 TL diyor).
Hat da babamın üstüne.
Şimdi ben Vodafone'a geçip 1-2gün sonra TT'ye geçebilir miyim?
Bu mümkün mü?

Son düzenleme:
Mümkündü. Benzer bir kampanya için Vodafone faturasıza geçip sonra tekrar Turkcell'e geçince kabul etmişlerdi. Bu olay olalı 5 sene falan oluyor. Hâlâ mümkündür bence ama yakın zamanda deneyen varsa yazsın.

Geçilir, ancak tekrardan TT'ye geçtiğinizde "yeni müşteri" sayılmazsınız. Bunun için de 1 defaya mahsus olarak 30 Liralık bir kayıt ücreti ödersiniz.

Ekstradan Vodafone yerine Turkcell yoluyla geçiş yapmanızı öneririm. Vodafone'a geçiş daha yavaş sürüyor.

Ekstradan yeni müşteri olanlara daha pahalı demişsiniz, böyle bir durum mümkün değil. Tersi olmasın?

Geçilir, ancak tekrardan TT'ye geçtiğinizde "yeni müşteri" sayılmazsınız. Bunun için de 1 defaya mahsus olarak 30 liralık bir kayıt ücreti ödersiniz.

Ekstradan Vodafone yerine Turkcell yoluyla geçiş yapmanızı öneririm. Vodafone'a geçiş daha yavaş sürüyor.

Ekstradan yeni müşteri olanlara daha pahalı demişsiniz, böyle bir durum mümkün değil. Tersi olmasın?

Virgül unutmuşum.
Anladım. Aklımda Vestelcell'de var.
1 yılık kullanayım diyorum 1000 dk 1000SMS 6 GB net 35 TL.
Olmadı dediğiniz gibi Turkcell'den de geçebilirim.

90 gün sınırı var operatör değişimlerinde.

Yani 90 gün tekinde illa kalmak mı zorundayım?

90 gün sınırı var operatör değişimlerinde.
Yeni hat alımlarında geçerli o. Onun dışında 1 haftada 10 kere bile operatör değiştirilebilir.
Virgül unutmuşum.

Vestelcell'e direkt geçseniz de olur. Onun için Turkcell'den dolanmanıza gerek yok.

Virgül unutmuşum.

Türk Telekom'da faturalı mısınız, faturasız mı?
Yeni hat alımlarında geçerli o. Onun dışında 1 haftada 10 kere bile operatör değiştirilebilir.

Vestelcell'e direkt geçseniz de olur. Onun için Turkcell'den dolanmanıza gerek yok.
Değişti galiba hocam.

Türk Telekom'da faturalı mısınız, faturasız mı?

Değişti galiba hocam.
90 gün kuralı değişmedi. Sadece yeni bir hat aldığınızda 90 gün hiçbir operatöre geçiremiyorsunuz. Onun dışında engel yok ancak bazı operatörler yeni müşteri saymıyor 90 gün geçmeden. Aşağıdaki şart gibi mesela, ama bu operatöre geçiş yapamayacağınız anlamına gelmez.

• 17.12.2021 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30,6 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı