1 hafta içinde dersler bitirilir mi?

Fizik: Fiziklebaris
Kimya :Kimya Adası
Biyoloji: Hocalara Geldik
Coğrafya: Coğrafyanın Kodları (Muhteşem anlatıyor)
Matematik: Rehber Matematik, Matematiğin Güler Yüzü, Hocalara Geldik.
Almanca: Frau Genç ile Almanca (Almanca'mı görüyorsun Fransızca mı?)
Hocam benim de işime yaradınız, teşekkürler. Coğrafyayı inanın hiçbir kanaldan anlamıyordum, bu kanala bakınca gerçekten güzel anlattığını gördüm.

Hepsinden 80 üstü alamazsınız hocam önceden çalışmanız gerekirdi kendinizi o kadar yüksekte tutuyorsanız çalışmanız lazımdı. Fizikten 43 aldım ki bence iyi aldım ben sınıfı geçmeye bakıyordum.
Hocam sınavlarım 5 gün önce bitti ve o zamana kadar ilk sınavlara çalışmıştım, sınavların yapılmasına karşı tag açıp karşı çıkanlardan değilim fakat art arda sınavlar yapılması hiç mantıklı değil.

Hocam sınavlarım 5 gün önce bitti ve o zamana kadar ilk sınavlara çalışmıştım, sınavların yapılmasına karşı tag açıp karşı çıkanlardan değilim fakat art arda sınavlar yapılması hiç mantıklı değil.

Bende 2 hafta önce oldum. Bana sorarsanız yapmayacaklar sınavı iptal veya ertlenme olacak bizim diğer Anadolu lisesinde ertelenmiş. Öğretmen hafta sonu sınav takvimi atılacak dedi ve şu an sınav takvimini atmadılar.

İnşallah hocam, bizim hocalarımız daha ilk sınavları bile okumadılar.

Bizimkilerin çoğu okudu ama hala girilmeyenler var. 20000 vaka varken yapmaları pek mümkün değil. Ziya Selçuk istese bile rte olaya el atar. Yaptılar vaka sayısı 2 katına çıktı. Not bugün 22 binmiş. Sınavlar başlamadan bir önceki günden 13-14 bin fazla.

Bende bugünden itibaren başladım çalışmaya başladım. Geçen donemde 1 haftada halletmiştim. Sadece tonguctan çalışmıştım. Tek sorun felsefe ve Almanca için çalışacak bir yer bulamadım. Takdir alabilirsin 1 hafta çalışarak ama 80+ zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı