phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 23 Ekim 2022 #12 MrMajeste dedi: Seviyen ne? Genişletmek için tıkla... Kümelerde orta seviyeye giriş gibi. Mantık konusunda zor sorular çözebiliyorum.
MrMajeste dedi: Seviyen ne? Genişletmek için tıkla... Kümelerde orta seviyeye giriş gibi. Mantık konusunda zor sorular çözebiliyorum.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #13 Yanılmıyorsam 9 da mantık ve kümeler vardı tüm önermeleri öğrenirsen geçersin dersten 1. sınav için.
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 23 Ekim 2022 #14 phwoonix dedi: Kümelerde orta seviyeye giriş gibi. Mantık konusunda zor sorular çözebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Rehber matematik izleme bence.
phwoonix dedi: Kümelerde orta seviyeye giriş gibi. Mantık konusunda zor sorular çözebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Rehber matematik izleme bence.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 23 Ekim 2022 #15 Windows Adam dedi: Yanılmıyorsam 9 da mantık ve kümeler vardı tüm önermeleri öğrenirsen geçersin dersten 1. sınav için. Genişletmek için tıkla... En kötü 80 almam lazım. MrMajeste dedi: Rehber matematik izleme bence. Genişletmek için tıkla... Hangi kanalı önerirsiniz?
Windows Adam dedi: Yanılmıyorsam 9 da mantık ve kümeler vardı tüm önermeleri öğrenirsen geçersin dersten 1. sınav için. Genişletmek için tıkla... En kötü 80 almam lazım. MrMajeste dedi: Rehber matematik izleme bence. Genişletmek için tıkla... Hangi kanalı önerirsiniz?
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #16 phwoonix dedi: En kötü 80 almam lazım. Genişletmek için tıkla... Ben 55 alsam çok mutlu oluyordum
Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #17 MrMajeste dedi: Rehber matematik izleme bence. Genişletmek için tıkla... bence gayet guzel anlatıyor samimi sıcak ve gercekten oğretmek istediği belli oluyo parayı çok taktıgınıda dusunmuyorum
MrMajeste dedi: Rehber matematik izleme bence. Genişletmek için tıkla... bence gayet guzel anlatıyor samimi sıcak ve gercekten oğretmek istediği belli oluyo parayı çok taktıgınıda dusunmuyorum
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 23 Ekim 2022 #18 @phwoonix Temelin varsa rehber yavaşlatır. Orta seviyeyim diyorsun. Laptü matematik gibi bölüm bölüm anlatan bi kanaldan sadece zorlandığın yeri dinlesen yeter.
@phwoonix Temelin varsa rehber yavaşlatır. Orta seviyeyim diyorsun. Laptü matematik gibi bölüm bölüm anlatan bi kanaldan sadece zorlandığın yeri dinlesen yeter.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 23 Ekim 2022 #19 Windows Adam dedi: Ben 55 alsam çok mutlu oluyordum Genişletmek için tıkla... Bana kalsa 60-70 iyi de ailem takdir istiyor.
Windows Adam dedi: Ben 55 alsam çok mutlu oluyordum Genişletmek için tıkla... Bana kalsa 60-70 iyi de ailem takdir istiyor.
Profkim Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2022 #20 Darx dedi: Bence gayet guzel anlatıyor samimi sıcak ve gercekten oğretmek istediği belli oluyor parayı çok taktıgınıda dusunmuyorum Genişletmek için tıkla... Geçen sene son hafta izleyip sınavdan 47 almıştım ama benim eşekliğim ne demişler bugünün işini yarına bırakma.
Darx dedi: Bence gayet guzel anlatıyor samimi sıcak ve gercekten oğretmek istediği belli oluyor parayı çok taktıgınıda dusunmuyorum Genişletmek için tıkla... Geçen sene son hafta izleyip sınavdan 47 almıştım ama benim eşekliğim ne demişler bugünün işini yarına bırakma.